Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Αυτό το κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών εξαφανίζει την κυτταρίτιδα!

Δείτε αναλυτικά

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότερες γυναίκες ήδη έχουν βγει στην παραλία, αν όχι για μπάνιο, σίγουρα για ηλιοθεραπεία!

Πολλές από εμάς όμως δεν αισθανόμαστε άνετα με το κορμί μας, όχι μόνο λόγω του Πάσχα που πήραμε κάποια κιλάκια, αλλά λόγω του αιώνιο εχθρού μας, που δεν είναι άλλος από την κυτταρίτιδα!

Εμείς σας έχουμε τη λύση όμως για να την αντιμετωπίσετε και να βγείτε μετά από μέρες στην παραλία χωρίς ίχνος της! Φτιάξτε ένα κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών, το οποίο μπορείτε να πίνετε δύο φορές την ημέρα-ένα το πρωί πριν το πρωινό κι ένα το βράδυ- για δύο εβδομάδες!

Θα χρειαστείτε ½ ποτήρι χυμό από καρότο, ½ χυμό από λεμόνι,1 κουταλιά χυμό από σέλινο, 1 κουταλιά χυμό αγκινάρας,1/2 χυμό γκρέιπφρουτ. Συνδυάζετε κάθε φορά τρία όποια θέλετε, από τα παραπάνω φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να τα διαλύσετε σε νερό ή σε πράσινο τσάι!

Πηγή:www.mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News