Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Διατηρώ τα θέματα διαφάνειας πολύ ψηλά! Θα συγκαλέσω σύσκεψη με τους αρχηγούς των δημοτικών ομάδων!»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Όσοι από τους αιρετούς έχουν ασχοληθεί με ζητήματα διαφάνειας και διαφθοράς, γνωρίζουν καλά, ότι προκειμένου τα θέματα αυτά να έχουν αποτέλεσμα οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνονται με μεγάλη σοβαρότητα, τήρηση όλων των δημοκρατικών κανόνων και όπου ο νόμος το προβλέπει, μυστικότητα για την προστασία του απορρήτου.

Ως Δήμαρχος, είναι πλέον κοινά γνωστό, ότι διατηρώ τα θέματα διαφάνειας πολύ ψηλά στην ημερήσια διάταξη. Έχω ήδη δώσει εδώ και καιρό στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, πλήρεις φακέλους, προκειμένου να ενημερωθούν και να αποφασίσουμε από κοινού, σε ζητήματα που αφορούν σε θέματα διαφάνειας και για τους δυο πρώην δήμους, Αριδαίας και Εξαπλατάνου. Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου μας, πάντα με την προτροπή και τη δική μου στήριξη, έχουν κάνει πολύ σοβαρή και εις βάθος διερεύνηση όλων των θεμάτων σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα, σε σύσκεψη που θα συγκαλέσω με τους αρχηγούς των δημοτικών ομάδων, θα κληθούμε να συναποφασίσουμε, για όλα τα θέματα που επιβάρυναν οικονομικά τον πρώην Δήμο Αριδαίας και τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. Τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι, αλλά όλα θα γίνουν όπως οι νόμοι υπαγορεύουν και όπως προστάζει το συμφέρον του Δήμου, χωρίς εμπάθεια και χωρίς να υποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News