Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Με τα μάτια στραμμένα στην κορυφή προχωράει ο Απόλλωνας Κρ. Βρύσης

Ανακοίνωση

Προσηλωμένος στους φετινούς πρωταγωνιστικούς στόχους του, με σοβαρότητα και στοχευμένες μεταγραφικές επιλογές, η διοίκηση του Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμη νέων ελπιδοφόρων αλλά και με αρκετές εμπειρίες στην κατηγορία, ποδοσφαιριστές.

Ενέταξε λοιπόν στο έμψυχο δυναμικό της τον 18 χρονο κεντρικό αμυντικό Ζαφειρίου Δημήτρη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς και τον 21 χρονο ακραίο επιθετικό Τσάλμα Βαγγέλη ελεύθερο από τον Άρη Αμπελιών, με προϋπηρεσία στην Δόξα Μελισίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό,Αλμωπός, Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Επίσης μέχρι την Δευτέρα θα αναμένεται ν΄ ανακοινωθούν τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ο ένας εκ των οποίων με μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, ενώ θα προχωρήσει στην περεταίρω ενίσχυσή της η ομάδα καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Εντωμεταξύ την Δευτέρα και ώρα 6:30 στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, έδωσε ραντεβού με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Προπονητής του Απόλλωνα Φώτης Μητσάκης μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Καλαιτζή για την έναρξη της προετοιμασίας.

2 σχόλια:

  1. Μαντήλι για το κλάμα δεν έχετε, κορυφή θέλετε . Η κορυφή θέλει μαρούλι και επενδυτή , για πείτε μας το ΔΣ μετά την παραίτηση του ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς έχουμε μόνο μαρούλι τον επενδυτή ψάξε να τον βρεις στα γαριδάκια!!
    ΥΓ Είδαμε και τον επενδυτή στην Αριδαία έχωσε ένα σκασμό λεφτά και την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News