Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Σπουδαίο το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας στους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι του και το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρει η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας μέσω του Προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 350 ωφελούμενους σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

Η καθημερινή φροντίδα που παρέχουν οι εργαζόμενοι των δομών, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση που προσφέρουν και πάντα με το χαμόγελο, είναι μία μεγάλη ανακούφιση για εκατοντάδες συμπολίτες μας που επιζητούν ένα χέρι βοηθείας και ένα χαμόγελο για να πάρουν δύναμη και να συνεχίσουν στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Μέσα απ’ αυτήν την παρουσία των εργαζομένων του ΒΣΣ στους ωφελούμενους συμπολίτες μας παρέχεται συμβουλευτική συναισθηματική και ουσιαστική στήριξη, όπου με το ενδιαφέρον, το χαμόγελο και την ανθρωπιά αναδεικνύεται το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΑ με μεγάλη ανακούφιση εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους , διανέμονται δέματα αγάπης και μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και φροντίδα στο κομμάτι του επισιτισμού. Και αυτό χάρη στην πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Επιχείρησης και ιδιωτών - επαγγελματιών.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, δίπλα στους εργαζόμενους βρίσκεται τόσο ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, όσο και η υπόλοιπη Διοίκηση. Μάλιστα, ο Πρόεδρος επισκέπτεται τακτικά τους ωφελούμενους και έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του προγράμματος αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τέλος, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, χάρη στην ορθή διαχείριση των χρημάτων και τον σωστό προγραμματισμό, ενώ δίπλα στην Επιχείρηση βρίσκεται πάντοτε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος που έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News