Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ενισχύεται ο Άρης Νησίου: Πέσανε βαριές υπογραφές και... έπεται συνέχεια!

Η «πρώτη» της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου

Δυο από τα βαριά ονόματα του Αετού Σκύδρας, ο Ρωμανός Αλεξανδρίδης (πρώτος σκόρερ του Αετού πέρυσι) και ο τερματοφύλακας Γιάννης Πιστοφίδης, υπέγραψαν στον Άρη Νησίου.

Επίσης επιστρέφει στην ομάδα ο Στάθης Μπέσιος από τον Α.Σ. Άγρας, καθώς και ο 21χρονος Άλμπερτ επίσης από τον Α.Σ. Άγρας στη θέση του εξτρέμ.

Η «πρώτη» της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου, ενώ αναμένονται και άλλες κινήσεις που εξετάζει ο προπονητής Μάριος Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News