Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Καμίνι το διήμερο η χώρα

Ανατροπή του σκηνικού το Σαββατοκύριακο και καιρός με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία για ένα διήμερο στη χώρα. Ο καιρός θα συνεχίσει να μετατρέπει σε καμίνι τη χώρα μέχρι και την Παρασκευή.

Για ένα διήμερο με υψηλές θερμοκρασίες και μεταβολή του καιρού από το Σάββατο με καταιγίδες και χαλάζι, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν κατά τόπους:

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στα δυτικά ηπειρωτικά ο καιρός θα φτάσει τους 40 και τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ο καιρός την Παρασκευή θα αγγίξει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και το Σάββατο τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τοπικά θα έχουν έντονη μορφή και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Επιπλέον θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην υπόλοιπη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News