Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Δεύτερος θάνατος στην Ελλάδα από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Ο ιός επανήλθε φέτος

Ο ιός επανήλθε φέτος, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική επικράτεια.

Και δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του φέτος στη χώρα μας, από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Αργά το βράδυ ένας 76χρονος που είχε προσβληθεί από τον ιό, άφησε την τελευταία του πνοή σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Αθήνα.

Νωρίτερα, εχθές μία γυναίκα 90 ετών από την Αργολίδα, έπειτα από τσίμπημα κουνουπιού, εμφάνισε επιπλοκές μεταξύ των οποίων και εγκεφαλίτιδα και άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο ιός επανήλθε φέτος, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική επικράτεια, στην περιοχή της Αργολίδας. Μέχρις στιγμής 12 άτομα από την περιοχή, έχουν μολυνθεί και εκδηλώσει λοίμωξη από τον ιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News