Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Πολυκάρπη - Ξιφιανή: Ολοκληρώθηκε το έργο που θα διευκολύνει την πρόσβαση των αγροτών

Δελτίο Τύπου

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ – ΞΙΦΙΑΝΗ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης που αφορά στη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Πολυκάρπης – Ξιφιανής. Ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 (μέτρο 321) και εξασφαλίσθηκε έπειτα από συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή κ. Γιώργο Καρασμάνη.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «πρόκειται για μια ουσιαστική παρέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα και θα βοηθήσει τους αγρότες μας στο δύσκολο έργο που επιτελούν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και αυτό, διότι θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση στο αγρόκτημα. Το παραδίδουμε στους συμπολίτες μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε ανάλογα προγράμματα που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας». Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Βουλευτή Γιώργο Καρασμάνη, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην εξασφάλιση αυτού του προγράμματος ως Υπουργός, πάντοτε με τη διακριτικότητα και την συνέπεια που τον διακρίνει. Επίσης, συγχαίρω τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Χρήστο Γεωργίου αλλά και τον προκάτοχό του Γιάννη Κετικίδη, καθώς επίσης και την Τεχνική μας Υπηρεσία που εργάστηκαν για την υλοποίηση του παραπάνω έργου».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 325.070,86 ευρώ. 





























1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News