Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Εύσημα Θ. Τζάκρη στο Δήμαρχο Αλμωπίας: «Καίριες οι παρεμβάσεις της σημερινής Διοίκησης στα Λουτρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στις παρεμβάσεις της σημερινής Διοίκησης των Λουτρών αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια η Βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, τις οποίες χαρακτήρισε καίριες, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πολύ σημαντικό να διεκδικήσει ο Δήμος την ένταξη παρεμβάσεων σε πρόγραμμα 25.000.000 ευρώ που προκηρύσσεται το επόμενο διάστημα για τέτοιους σκοπούς. Θα ήταν λοιπόν χρήσιμο να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη μελέτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο:
.

3 σχόλια:

  1. τι ειναι 25.000.0000 ευρο!!! τωρα που θα επιστρεψει ο γραμματεας του Σηφακη θα δείτε τι εργα θα ανακοινωσει!!! κοντα στο δις ακουω!!! συνδεση τρενου τισ Καρατσοβας με τελεφερικ λουτρων και λυμενοδιαδρομο Αρνισσασ. Ακομα και λυμεναρχειο θα φερει στην Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε τα Λουτρά σε ιδιώτη να εξελιχθεί σωστά κ με πλάνο η περιοχή μας
    Μην παίζεται τα ψηφοθηρικά σας παιχνίδια μέσω των λουτρών.
    Ευρωπαϊκός τουρισμός δήμαρχε με εγκαταστάσεις τριτοκοσμικές
    Δεν γίνετε το ξέρεις κ εσυ.παρε ριζοσπαστικές αποφάσεις κ φέρε επενδυτές
    Κ άσε τη Τζάκρη να λέει μπαρούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΟΝΙΟ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News