Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Στον Αλμωπό Αριδαίας οι Μουλάς και Πολύζος - Κοντά σε Σαμαρόπουλο

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Διπλό «χτύπημα» στην άμυνα για τον Αλμωπό Αριδαίας, που έντυσε στα κυανόλευκα τους στόπερ Κώστα Μουλά και Αγαθοκλή Πολύζο, καλύπτοντας κάπως τα αριθμητικά κενά στα μετόπισθεν σύμφωνα με ρεπορτάζ του pamebala.gr.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και παλιότερα τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, ενώ ήδη πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Όσο για τον Πολύζο, ο 18χρονος με καταγωγή από Σιάτιστα μπορεί να παίξει και «εξάρι», αγωνιζόταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ.
Απο κει και πέρα για την ίδια θέση όπως σας είχε αποκαλύψει το Aridaia news και ο Γιώργος Καραγιαννίδης ο σύλλογος της Αριδαίας βρίσκεται και κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρία από την κατηγορία, ο οποίος έχει παίξει και στο εξωτερικό.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ειναι ο Κώστας Σαμαρόπουλος που τελείωσε την χρονιά στην Νάουσα, ενώ πρόπερσι ήταν στον Άρη το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, πιο παλιά έχει αγωνιστεί και στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα από τον Αλμωπό.

Στο θέμα του επιθετικού η ομάδα βρίσκετε σε συζητήσεις με παίκτες, με κάποιους εξ αυτών να είναι πολύ καλά ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News