Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο προς την Αστυνομία από τον Πρόεδρο Τ.Κ. Πετριάς

Ευχαριστήριο προς την Αστυνομία από τον Πρόεδρο Τ.Κ. Πετριάς

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, τον Διοικητή του Α.Τ. Σκύδρας και τους αστυνομικούς του, καθ΄όσον κατά το χρονικό διάστημα 23, 24,25 και 26 Ιουλίου 2017, μέρες του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής Πετριάς, ήταν συνέχεια στο πλευρό μας και έτσι δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στους χιλιάδες κόσμου που επισκέφθηκαν την εκκλησία και το χωριό μας.

Η συνεχής παρουσία τους και επιτήρηση στο χωριό μας είχε σαν αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κανένα έκτροπο και καμία κλοπή – διάρρηξη στην περιοχή μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!
Βόλτσης Γρηγόριος
Πρόεδρος Τ.Κ. Πετριάς
Δήμου Σκύδρας

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Γολη προεδραρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε καταντήσει για το αυτονόητο να βγάζουμε ευχαριστήριο.
    Μήπως δεν πληρώνονται οι κύριοι αι οι κυριες?
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News