Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αριδαία: Σκότωσαν τον Αστραχάν, τον αγαπημένο σκύλο μικρών και μεγάλων!

Τα σχόλια είναι περιττά…

Σήμερα το πρωί πέθανε με άσχημο τρόπο (μετά από φόλα) ένα από τα καλύτερα σκυλιά της Αριδαίας, ο καλύτερος φίλος όλων των παιδιών. Ο Αστραχάν. Τα σχόλια είναι περιττά…

24 σχόλια:

  1. Όπου και αν πηγαίναμε εκεί αυτό παρελάσεις γήπεδα σχολεία πιο κτήνος το έκανε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο ταξιδι αγγελουδι, θα βρεις φιλαρακια σου εκει που πας και εκει δεν εχεις κακους, να ξερεις εκει εναι καλοι, ο θεος εχει μονο τους καλους εκει, και καλους δεν θεωρω αυτους που καθοντε μπροστα μπροστα στην εκλησια, γιατι πολυ πιθανον ενας τετοιος να σε δολοφονησε αγορι μου.Καλο ταξιδι αγορι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι βλέπω ενα παλιόγερο που τα χτυπά οπου κι αν βρίσκοντε, και αυτο το καθίκι πρώτη θέση καθε φορά στην εκλησιά.

      Διαγραφή
  3. Ααχχ καρδούλα μ μαζί σ μεγαλώσαμε σκυλί δικό μας αγάπη μ καλό παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακόψυχος άνθρωπος...ο εγκληματίας που έριξε τη φόλα κακόψοφο να έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος εκανε αυτη την απαραδεκτη πραξη θα πρεπει να ντερεπεται Ποιος του εδωσε το δικαιωμα να το κανει Με την πραξη του αυτη στερει απο τα παιδια της Αριδαιας καθως και τον γειτονικων χωριων ενα πολυ καλο σκυλο αλλα και ταυτοχρονα φιλο Καλο ταξιδι Αστραχαν θα σε θυμομαστε για παντα :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα ποιος αθεος θα μπορούσε να κάνει τοσο κακό ήθελα να ξέρα ποια η ευχαρίστησή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκφράζω την αγανάκτηση μου για το καθίκι που το έκανε και την απορία μου για τις υπερβολές για αγγελούδια καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος πάντων τι έχει πάθει ο κόσμος; Γιατί τόση κακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εμένα μου σκότωσαν την Παρασκευή τον σκυλάκο μου στην αυλή του σπιτιού μου .Ελπίζω να πιαστεί το καθίκι που σκότωσε τόσες αθώες ψυχούλες και αν σε βρούνε θα είμαι πρώτος που θα σε δηλητηριάσει όπως εσύ δηλητηρίασης τόσες αθωες ψυχούλες παλιό κάθαρμα . Και επειδή εγώ δεν φοβάμαι μιλάω ονομαστικά Γιώργος Ζιακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πουτανας ον ευχομαι ετσι να ψοφησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψυχούλα μου, ήσουν πάντοτε εκεί σε κάθε στιγμή. Θα μείνεις για πάντα στις σκέψεις μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση...
    Καλό ταξίδι Αστραχάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είναι ντροπή και αίσχος. αυτή η κτηνωδία με τα ζώα είναι ένα διαρκές και ατιμώρητο έγκλημα.επιτέλους πρέπει η πολιτεία να εφαρμόσει τους νόμους και οι πολίτες να πάψουν να σιωπούν γιατί η σιωπή είναι συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φολα θελουν οι ανθρωποι που εγκαταλειπουν τα ζωα και αυτοι που τα αφηνουν να τριγυριζουν στους δρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μου αρεσει να εύχομαι κάτι κακο για τους άλλους ανθρώπους αλλά σε αυτήν την πειρπτωση και σε κάθε παρόμοια πραγματικά αξίζει σε αυτον τον άκαρδο και άθλιο άνθρωπο, αν μπορεί να χαρακτηριστει έτσι , ότι χειρότερο. κάποτε θα το μετανιώνεις αλλά θα είναι πολύ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ένας άνθρωπος που δολοφονεί με αυτόν τον βάναυσο τρόπο ζώα, σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγαπήσει όχι μόνο τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους, τα παιδιά του, τη σύζυγό του κ.τ.λ.. επομένως η ίδια του η ζωή, η τόσο κακιά και αρρωστημένη, είναι η ίδια του η τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τουλάχιστον 1 χρόνο φυλακή και 5 χιλιάδες πρόστιμο για όποιον βάζει φίλες βάση νομοθεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυλάκιση από ένα μέχρι πέντε έτη και πρόστιμο από 5.000 έως 15.000 ευρω.

      Διαγραφή
  19. Κάποιος άγνωστος γείτονας ρίχνει επανειλημμένα φόλες στη γειτονία μας τι να κάνουμε?

    Καλούμε την Αστυνομία επί τόπου, στο μέρος δηλ. όπου βρίσκεται ακόμα το πτώμα ή τα πτώματα, η οποία υποχρεούται να έλθει και να κάνει μήνυση αυτεπάγγελτα κατ΄ αγνώστων. Εάν υπάρχουν κάποιες υποψίες ή στοιχεία ενημερώνουμε την Αστυνομία. Συγχρόνως φροντίζουμε να βγάλουμε φωτογραφίες, ενώ παράλληλα ειδοποιούμε και την Δ/ση Κτηνιατρικής της Νομαρχίας να έλθει γιά να πάρει το πτώμα και να το στείλει σε επίσημο Τοξικολογικό Εργαστήριο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο των σπλάχνων το είδος του δηλητηρίου. Εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα φροντίζουμε να πάρουμε μια βεβαίωση κτηνιάτρου ότι το ζώο πέθανε από δηλητηρίαση. Εάν δεν καλέσουμε την Αστυνομία καταθέτουμε στην Ασφάλεια μήνυση κατ΄ αγνώστων, παραδίδοντας μαζί τις φωτογραφίες και τη βεβαίωση.

    Εκτός από αυτές τις ενέργειες μπορούμε να κολλήσουμε στη περιοχή αφίσες που ενημερώνουν τον κόσμο ότι η δηλητηρίαση ζώων είναι ποινικό αδίκημα και ότι τιμωρείται από το νόμο. Γενικά φροντίζουμε να δώσουμε δημοσιότητα στο γεγονός με την ελπίδα ότι θα αποτρέψουμε τον δράστη από τέτοιες ενέργειες στο μέλλον. Εάν υπάρχει η δυνατότητα επικηρύσσουμε τον δράστη με κάποιο ποσό, για όποιον μας δώσει αξιοποιήσιμες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, γιατί όσο δεν αντιδρούμε τόσο οι δράστες αποθρασύνονται και ξαναχτυπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οποιος το εκανε να παει να πνιγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίμα κι άδικο αθώο πλασματακι ήταν!Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ζωάκια δεν έχουν αθάνατη ψυχή ούτε παράδεισο και κόλαση.Υπαρχει διαφορά στον άνθρωπο και στα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Αγιος Παισιος αναφερει σ ενα βιβλιο του οτι ο ανθρωπος θα συναντησει ολα τα ζωακια στα οποια εκανε καλο στον παραδεισο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News