Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα που πετούσαν πέτρες στην Ιόνια Οδό

Τρεις νεαροί και ένας ανήλικος

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 24χρονο, δύο 18χρονους και έναν 14χρονο. Και οι τέσσερις κατηγορούνται ότι είναι οι δράστες των επιθέσεων με πέτρες εναντίον οχημάτων στην Ιόνια Οδό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από την έως τώρα έρευνα, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις φθοράς σε φορτηγά

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21, 18, 18 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Η σύλληψη των τεσσάρων δραστών είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, την οποία σχεδίασαν και υλοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, για τη διερεύνηση προφορικών καταγγελιών, σχετικά με τη ρίψη αντικειμένων σε φορτηγά οχήματα στην Ιονία Οδό.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, χθες τα ξημερώματα στο 37ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, συνελήφθησαν από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, να πετούν πέτρες σε βάρος τριών φορτηγών, οδηγούμενα από ημεδαπούς, ηλικίας 49, 28 και 27 ετών.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης των συλληφθέντων, οι τέσσερις δράστες, κινούμενοι με ένα μηχανάκι και δυο ποδήλατα, μετέβηκαν στον παράδρομο της Ιονίας Οδού, όπου εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό ύψος του φράκτη, πέταξαν πέτρες σε τουλάχιστον τρία φορτηγά οχήματα, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων φθοράς σε κινούμενα οχήματα στην Ιονία Οδό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News