Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Γιάννης Στεφανίδης: Συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη

Ανακοίνωση

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ συγχαίρει την Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πέλλας. Τέτοια καθαρά άτομα έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά.

4 σχόλια:

  1. ΦΊΛΕ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα να στε καλα γελασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News