Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ιωάννα Λίλη: Οι σέξι φωτογραφίες της από τις διακοπές! (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν έχει δύο παιδιά, διατηρεί ένα άκρως καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί

Δεν χωράει αμφιβολία πως η Ιωάννα Λίλη είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι Ελληνίδες και το αποδεικνύει με κάθε της φωτογραφία που ανεβάζει στα social media.

Τι κι αν έχει δύο παιδιά, διατηρεί ένα άκρως καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί, που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Η Ιωάννα Λίλη, αυτή την περίοδο απολαμβάνει το καλοκαίρι της, φυσικά μαζί με τα δυο παιδιά της, την Μαρία και τον Ιωάννη. Αφού πέρασε ολιγοήμερες διακοπές στην αγαπημένη της Χαλκιδική, η Ιωάννα Λίλη πήρε τα παιδιά της και ταξίδεψαν στην Ρόδο.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο δεν σταμάτησε να ανεβάζει σέξι στιγμιότυπα από τις διακοπές της, στο σκάφος με ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News