Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Συντήρηση του Δημοτικού Καταστήματος Εξαπλατάνου

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συντήρηση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων του δημοτικού καταστήματος Εξαπλατάνου (πρώην Δημαρχείου) προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας, στα πλαίσια της ισόρροπης ανάπτυξης και του σεβασμού προς τη δημόσια περιουσία.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει εργασίες ελαιοχρωματισμού των εσωτερικών επιφανειών των γραφείων και των διαδρόμων τόσο στο ισόγειο, όσο και στον πρώτο όροφο. Επίσης, θα γίνει ελαιοχρωματισμός στο εξωτερικό του κτιρίου. Παράλληλα, θα γίνει αντικατάσταση των σπασμένων κεραμιδιών και των σάπιων υδρορροών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών είναι 7.000 ευρώ (με το Φ.Π.Α.). 




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News