Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΟΑ Κωφών στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας

Σας προωθούμε την ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Κωφών, προς τον Όμιλο μας

H Ελληνίδα τενίστρια, Βασιλική Καλογεροπούλου, εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα στο Samsun Deaflympics, στην Σαμψούντα της Τουρκίας.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες για κωφούς και βαρήκοους αθλητές και αθλήτριες είναι αναγνωρισμένοι από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, συμμετείχαν 72 αθλητές και αθλήτριες του tennis από 21 διαφορετικές χώρες και φιλοξενήθηκαν στην Σαμψούντα της Τουρκίας, όπου διεξήχθη το 23ο Deaflympics.

Η αθλητρια του tennis Καλογεροπούλου Βασιλική το τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας της - όπως και πολλές άλλες φορές, φιλοξενήθηκε και προπονήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας μαζί με αθλητές του Ομίλου.

Παρότι στην άκρη της Ελλάδος προσπαθούμε να βρισκόμαστε στο κέντρο του "αθλητισμού για όλους". Βάζουμε το μικρό μας λιθαράκι. Είναι χαρά μας η ανταπόκριση που βρίσκει η προσπάθεια μας.

Σας προωθούμε την ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Κωφών, προς τον Όμιλο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News