Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Συντήρηση του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας με διαμόρφωση του αύλειου χώρου

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συντήρηση του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Ξενιτίδειου Δημοτικού Ωδείου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας. Ενός χώρου που «αγκαλιάζει» τον πολιτισμό ολόκληρου του Δήμου μας και αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Αριδαίας.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, ώστε να καταστεί πιο λειτουργικός προς τους επισκέπτες και ταυτόχρονα να εξασφαλιστεί η συνεχής, ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο έδαφος με κρασπεδώσεις και πλακοστρώσεις. Επίσης, στην πλευρά που γειτνιάζει με τον χωματόδρομο θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές σκυρόδεμα και ξύλινη επίστεψη. Παράλληλα, στο πεζόδρομο θα γίνει διαμόρφωση για την ευκολότερη προσέλευση τυφλών και διάβαση για την πρόσβαση ΑΜΕΑ με ράμπα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999,68 ευρώ (με το ΦΠΑ) από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News