Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Για πρώτη φορά στην ιστορία! Τα Λουτρά θα προσφέρουν χρήματα στον Δήμο Αλμωπίας - Θα διατεθούν στην άρδευση

Ολόκληρη η δήλωση του Δήμαρχου

Καμιά φορά μέσα από τον πολύ θόρυβο, χάνεται η ουσία. Το λέμε αυτό γιατί ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε ανακοίνωσε κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο αποδεικνύει πραγματικά την ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Λουτρόπολης, η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών θα προσφέρει χρήματα στον Δήμο Αλμωπίας, τα οποία όπως είπε ο Δήμαρχος θα εισηγηθεί να δοθούν στον τομέα της άρδευσης μιας και είμαστε μια περιοχή αγροτική. Για πρώτη φορά λοιπόν, το νοικοκύρεμα στο οποίο προχώρησε η σημερινή Διοίκηση, θα το απολαύσουν οι πολίτες όλης της Αλμωπίας. Όπως είπε και ο κ. Μπίνος, αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που τον κατηγορούν επειδή ασχολείται πολύ με τα Λουτρά. Μάλιστα, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι θα διατεθεί ένα συγκεκριμένο ποσό και στην Τ.Κ. Λουτρακίου για την βελτίωση υποδομών.

Ολόκληρη η δήλωση του Δήμαρχου:

«Η ενασχόλησή μου με τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών είχε σαν στόνο να εξυγιανθεί και να δοθεί η δυνατότητα από τα κέρδη τα οποία θα αποκομίσει να προσφέρει προς το Δήμο χρήματα. Είμαι πλέον έτοιμος στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση να ανακοινώσω αυτό, δηλαδή ότι πλέον είναι σε θέση η Δημοτική Επιχείρηση να προσφέρει προς τον Δήμο βοήθεια που την έχει ανάγκη. Πολλές φορές κατηγορούμαι ότι υπερασχολούμαι με το τουριστικό κομμάτι. Εκεί θα νοιώσει ο πολίτης της Αλμωπίας αυτή τη διαρκείς και αέναη ενασχόληση με αυτή την επιχείρηση, όταν θα του βελτιώσει υποδομές στην αγροτική ανάπτυξη. Τότε καταλαβαίνετε πόσο θα δικαιωθεί. Σύμφωνα με το καταστατικό μπορούν να δοθούν χρήματα στον Δήμο γιατί είναι Δημοτική Επιχείρηση. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Λουτρόπολης, που θα προταθεί από τον Πρόεδρό της προς τη Γενική Συνέλευση να δοθούν χρήματα προς τον Δήμο. Και επειδή ο Δήμος μας είναι αγροτικός, θέλω να δοθούν προς την άρδευση. Και επίσης θέλω να προσέξουμε την Τ.Κ. Λουτρακίου, γιατί ο τουρισμός φέρνει χρήμα και οι υποδομές στο χωριό δεν έχουν προσεχθεί όσο θα έπρεπε. Θα εισηγηθώ λοιπόν να δοθούν κάποια χρήματα για αυτό το χωριό ώστε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας. Το ύψος της συνεισφοράς είναι θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου και στη συνέχεια θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση. Μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών έχει φτιάξει το ταμείο της, έχει πληρώσει τις υποχρεώσεις της, άρα σήμερα δεν μπορεί κανείς να πει ότι χρωστάμε πουθενά, είμαστε προς όλους καθαροί και προς την εφορία και προς το ΙΚΑ και προς τους προμηθευτές».

14 σχόλια:

  1. Τα έργα μιλάνε από μόνα τους όταν κάποιοι τύπου μελιτα το παίζουν πολύξεροι από τον καναπέ του. Δήμαρχε καν τους μια πλάκα και μην κατεβαίνεις ξανά. Αστούς να ψηφίσουν Βεσκο και χουρσογλου αν ειναι τόσο μαζόχες. Συγχαρητήρια μεσα από την καρδιά μου. Πασοη ψήφισα όμως τώρα ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΖΑΡ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΣΣΟ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα καταλαβες γτ ασχολητε με το Ποζαρ? Η μεγαλυτερη πηγη εσοδων στην Αλμωπια ειναι.

      Διαγραφή
  4. Tosa xronia giati den to kanan??? Giati htan panta meion to tameio re paides???? Mprabp mpino!!!! Eisai protos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει γίνει πολυ καλή δουλειά πάνω στα Λουτρά. Έχει αλλάξει η εικόνα. Πολυ ωραία πράγματα φτιάχνετε. Και η είσοδος εξαιρετική. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει γιατί πολυ Απλα τα Λουτρά δεν είχαν ποτε ταμείο. Πάντα μεσα ήταν. Μόνο ο Μπινος το κατάφερε. Γιατί κάνει πολλά με λίγα. Συγχαρητήρια δήμαρχε μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή και δίκαιη κίνηση. Μπράβο σου δήμαρχε που πήρες τέτοια απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έπρεπε να γίνει από την πρωτη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο σ αυτον που το σκεφτηκε.. μπραβο και σε σενα δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχε τα νερά να τα στείλεις στην Έδεσσα για λουτροθεραπεία σε όσους ψήφισαν Γιάννου και έστειλε την Α.Ε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ στον πάτο, φαντάσου ότι ο ΜΕΓΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ αλλά και σε σε όλο το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντι να κανεις κατι για το δηκτιο του λουτρακιου που πινουμε νερο απο αμιαντο κανεις οτι σου κατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμπρε τι να κάνει; αμπρε Λουτρακιώτη οτι του κατέέέβει; άμπρε ετσι ειναι;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News