Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Αριδαία: Προσοχή, κλειστός δρόμος λόγω εργασιών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τον Δήμο Αλμωπίας γίνεται γνωστό ότι από την Πέμπτη 10 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Νικηφόρου Φωκά (από Αθανασίου Διάκου έως και Μεγάλου Αλεξάνδρου) λόγω εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μη σταθμεύουν στο συγκεκριμένο τμήμα μέχρι την ολοκλήρωσή τους περί τα τέλη Αυγούστου, για τη διευκόλυνση των εργασιών προετοιμασίας για την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου.

5 σχόλια:

  1. Την τρύπα που ανοιξατε για την βρύση όταν φερατε την λαϊκή μην ξεχασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την φωτο του πριν κ του μετά γιατί την βαλατε για να σας πούμε μπράβο οτι κ καλά τώρα είναι πιο ομορφο; αντί να εκμεταλλεύτηκε το ποταμάκι να το κάνετε όμορφο με γεφυρουρες το μπαζοσατε κ αυτό; κρίμα που μια πολύ με τοσα ποτάμια να μην έχει ουτε ενα... Δεστε την Έδεσσα τι όμορφη που είναι,αν δεν είχε τα ποταμια τι θα ήταν;;;; τίποτα ομορφο δε γίνεται στην Αριδαία δυστυχώς..και κατι παιδικές χαρές που ειπατε οτι θα γίνουν μέχρι το καλοκαίρι τίποτα το καλοκαίρι φεύγει κ μονο μπάζα χαλάσματα κ σκουπίδια.. Ντροπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθαρισμός στο ποτάμι που περνάει απ το Δασάκι ρε παιδια.Έρχονται τουρίστες απ το Λουτράκι και.....@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ενα μπαζομενο ποταμι καποια στιγμη εκδικειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ναι μπορει να σκασει και να σε λερωσει τ αρχ....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News