Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον Δημήτρη Βέσκο! Καμία αντίδραση για τις σφοδρές καταγγελίες του Δημάρχου;

O κ. Μπίνος προκάλεσε τον κ. Βέσκο να τον πάει στη δικαιοσύνη για να αποδείξει όλα όσα λέει, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον κ. Βέσκο στις τόσο σοβαρές καταγγελίες του Δημάρχου

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον Δημήτρη Βέσκο, μετά τις σφοδρές καταγγελίες στις οποίες προχώρησε εναντίον του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Μάλιστα, ο κ. Μπίνος προκάλεσε τον κ. Βέσκο να τον πάει στη δικαιοσύνη για να αποδείξει όλα όσα λέει, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον κ. Βέσκο στις τόσο σοβαρές καταγγελίες του Δημάρχου.

Θυμίζουμε ότι, ο Δήμαρχος κατήγγειλε τα εξής κατά του κ. Δημήτρη Βέσκου:

- Ρεσιτάλ προφορικών αναθέσεων έως το ποσό 500.000 προς συγκεκριμένο εργολάβο με τον οποίο είχε πολύ καλές φιλίες και εκείνα τα χρέη καλείται σήμερα ο Δήμος να τα πληρώσει.

- Με λίγα χρήματα ήθελα να κάνω πολλά. Όταν ρώτησα τον κ. Βέσκο πόσα χρήματα θα χρειαστούμε για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τις λιμνοδεξαμενές των Προμάχων μου είπε 20.000 ευρώ. Όταν πήγε η υπηρεσία έκανε τη μελέτη και έκανε 6.000 ευρώ. Άρα περίσσεψαν 14.000 ευρώ.

- Ξέρει πολύ καλά ο κ. Βέσκος ότι στη μελέτη των Λουτρών για το υδροηλεκτρικό έγινε μεγάλος καυγάς ενώπιων άλλων γιατί ήθελε τη μελέτη να την πληρώσω 140.000 ευρώ. Και γι’ αυτό φύγατε κ. Βέσκο. Εγώ ότι λέω το αποδεικνύω, να με πάτε στα δικαστήρια για να αποδείξω στη δικαιοσύνη το επίπεδο των ανθρώπων. Μπορεί να χαρακτηριστώ τσιγκούνης, όμως δεν θα σπαταλήσω ούτε ένα ευρώ του δημοσίου. Τις απαντήσεις και στη δικαιοσύνη όποιος θέλει.

Ο Δήμαρχος κατέληξε δηλώνοντας ότι: «Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις. Όποιος αντέξει στην τιμιότητα και την σωστή διαχείριση. Εγώ δεν οφείλω σε κανέναν. Οφείλω μόνο στους πολίτες οι οποίοι με τίμησαν».

10 σχόλια:

  1. Και τι μπορεί να πει ο Άγιος............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην τολμήσει π Βέσκος να αναμετρηθεί στην δικαιοσύνη. Εμένα πάντως αν με κατηγορούσαν για όλα αυτά θα είχα κάνει αμέσως μήνυση... άρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγάλτε στη φορά τα τιμολόγια των λουτρών από την εποχή που ήταν αντιδήμαρχος. Μόνο ο Τζανής το είχε τολμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Αλληλούια… Αυτό λέει και ο Βέσκος… Όμως ακόμα πάπαλα. Ούτε μήνυση ούτε τιποτα… Γιατί Βέσκο;;; Τι φοβάσαι;; Κάνε μήνυση στον δήμαρχο. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν τις φοβάται…

      Διαγραφή
  5. Ο βεσκος έχει αναθέσει από την πρώτη στιγμή σε δικηγόρο να προχωρήσει σε μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εκεί ανάθεση;;; χα χα χα χα χα χα…
      Μαθημένος ο γέροντας…

      Διαγραφή
    2. αντε να το δουμε, αντε σκασαμε, αντε να γελασουμε

      Διαγραφή
  6. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ… Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;; ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Βεσκος της σιωπης
    οπως γραφατε και σε παλιοτερο δημοσιευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News