Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Συντήρηση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Προμάχων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα το έργο που αφορά στη συντήρηση των κτιρίων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Προμάχων.

Στα παραπάνω σχολικά κτίρια υπάρχουν φθορές στα επιχρίσματα λόγω της υγρασίας και της παλαιότητας. Για το λόγο αυτό, απαιτείται η καθαίρεση αυτών σε κάποια σημεία και η αποκατάστασή τους. Επίσης, θα γίνει χρωματισμός τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές επιφάνειες. Παράλληλα, θα γίνουν εργασίες επιστρώσεων πεζουλιών με μάρμαρο στα τμήματα που λείπουν ή είναι σπασμένα, επενδύσεις τοίχων σε ορισμένα τμήματα των wc-χολ, θα μπουν πλακάκια στους νιπτήρες, ενώ θα γίνουν και εργασίες επισκευής των υδρορροών και ελαιοχρωματισμοί σιδηρών επιφανειών.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις στοχεύουν στη βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας των σχολικών κτιρίων και η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη είναι 16.593,75 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ Σχολικών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News