Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες συντήρησης δικτύων ομβρίων υδάτων

Βορεινό, Πευκωτό, Νεοχώρι, Γαρέφι, Πιπεριά, Άψαλος και Αριδαία

Εργασίες συντήρησης του δικτύου ομβρίων υδάτων της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας και στις παρακάτω τοπικές κοινότητες και οικισμούς και την έδρα του Δήμου είναι σε εξέλιξη: Βορεινό, Πευκωτό, Νεοχώρι, Γαρέφι, Πιπεριά, Άψαλος και Αριδαία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News