Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Με λίγα, κάνουμε πολλά» – Καθαρισμός του δρόμου Άψαλος - Ξιφιανή μετά από πολλά χρόνια

ΜΕ ΛΙΓΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ! ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ Ε.Ο. ΑΨΑΛΟΣ – ΞΙΦΙΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Καθαρίσαμε την Επαρχιακή Οδό που συνδέει την Άψαλο με την Ξιφιανή. Πρόκειται για έναν δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούν κυρίως οι αγρότες μας, καθώς επίσης και οχήματα μεγάλου κυβισμού όπως φορτηγά και λεωφορεία.

Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι των δύο χωριών και όχι μόνο, το συγκεκριμένο τμήμα είχε να καθαριστεί πάρα πολλά χρόνια.

Και επειδή για κάποιους μοιάζει μία παρέμβαση αυτονόητη και απλή, ας αναλογιστεί ο καθένας μας την έκταση που έχει ο Δήμος μας σε συνδυασμό με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε.

Πραγματικά, δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και υλοποιούμε παρεμβάσεις που στηρίζονται στην ορθή ιεράρχηση των προβλημάτων και πολλές φορές στη μεγάλη προσπάθεια αιρετών και υπαλλήλων.

Τα χρήματα είναι ελάχιστα και τα διαχειριζόμαστε με τρόπο τέτοιο ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να λύνουμε τα απλά και καθημερινά. 

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας




























3 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δρομος αυτος ειναι 70 ετων το λιγοτερο, τρυπες δεν υπαρχουν, εχουν περασει εκατομυρια αυτοκινητα φορτηγα λεωφορεια, αυτα τα εργα με ελαχιστα μεσα εκαμνε η Χουντα, και τωρα οι δρομοι των κλεφτων και των αμαρτολων καθοντε σε λιγο καιρο, ου να μου χαθητε λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα "αλλα" σχόλια που είναι και εντός δεοντολογικού πλαισίου γιατί δεν τα ανεβάζετε?? έχω την εντύπωση ο τι έτσι δεν βοηθάτε τον Δήμαρχο στο έργο του και στην γνώση των αντιδράσεων των δημοτών.
    Βέβαια οι αποφάσεις δικές σας
    Ευχαρισττώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News