Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ο Γιάννης Τσαμαρδός νέος προπονητής της Δόξας Εξαπλατάνου - Πλήρης επιβεβαίωση του Aridaia News

Aνακοίνωση

Έναν παλιό της γνώριμο και έμπειρο προπονητή επέλεξε η Δόξα Εξαπλατάνου για να οδηγήσει την ομάδα την νέα αγωνιστική σεζόν. Αναφερόμαστε στο Γιάννη Τσαμαρδό,, γνώστη της ομάδας αλλά και της κατηγορίας.

Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον απερχόμενο προπονητή Αντώνη Σαπουτζή για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρας του!

22 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΩΣΗΣ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΜ.ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΖΙΜΗΣ Ο ΛΕΦΤΑΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζιμη και Τσαμαρδε θα μεινετε στην ιστορια φετος στο μπλουμ του χωριου μας(ο Εξαπλατανιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος θα βγάλουν κάποιες ομάδες το άχτι τους πάνω σας! Όταν δεν υπάρχουν παιδιά του χωριού καποια στιγμή τελειώνει η ομάδα! Φέτος με υλικό β κατηγορίας και Α δεν κρατιεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ, Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kala prhn dyo xronia pente sths pentes htes eixan.Opote anakateyete o Tzimhs me tjn omada pah gia dialhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΕΟ? ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ? 9 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΦΥΓΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι θα δινουμε χιλιαδες ευρω σε παιχτες νυφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A twra einai nyfes tosa xronia poy se ekanan magka htan kala file mou??? Apo to 2008-2009 kai meta h nufes se ekanan magka.

      Διαγραφή
  9. Η μόνη ομάδα που δεν έχει παίκτες απ το χωριό ντροπή αυτο το πράγμα καταστρέψατε πολλά παιδιά εύχομαι να υποβιβαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φρόντισε ο απερχόμενος πρόεδρος να αποθαρρύνει όλα τα παιδιά του Εξαπλατάνου και πλέον να καυχιέται ότι και καλά επί προεδρίας του ο σύλλογος ήταν υπεράνω. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί που ανέλαβαν είναι αμίμηροι των ευθυνών τους γιατί οι περισσότεροι ήταν και στην Διοίκηση του πρώην προέδρου και κανείς δεν αντιδρούσε στον παραγκωνισμό των παιδιών του Χωριού. Βασιλειάδη και οι υπόλοιποι ας προσέχατε ποιόν κάνατε βγάζατε πρόεδρο ..... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο απερχόμενος δεν πρόσφερε , αντίθετα ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές γιατί απλά δεν υπήρχαν άτομα να τον στηρίζουν ... ένα είναι σίγουρο.... ο απερχόμενος έγραψε ιστορία ..... όπως και ότι πλέον το σωματείο είναι υπο διάλυση..... ελπίζω να μην βγω ψεύτης αλλά όλα δείχνουν ότι ο Εξαπλάταος μετά απο σχεδόν 10 χρόνια στην κατηγορία.... πλέον θα την αποχαιρετήσει και ίσως με τον χειρότερο τρόπο..... Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον απερχόμενο πρόεδρο τόσο για την αξιόλογη πορεία του συλλόγου επι προεδρίας του όσο και για την απαξίωση του απο τα νεαρά παιδιά του χωριού πάλι επι της προεδρίας του.... ΕΛΠΊΖΩ ΣΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ... ένας ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΙΟΤΗΣ που αγαπά την ομάδα αλλά είναι μακριά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα απο κοντα να μας τα πεις εξω απο τον ορο πολλα τραγουδια λετε

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζεται αλλά και δεν μπορώ να έρθω απο κοντά. Το βλέπετε μόνοι σας , ότι έχω απόλυτο δίκαιο στα όσα λέω. Ο ένας πέτυχε αυτοπροβολή και οι υπόλοιποι θα εισπράξουν την ρετσινιά της διάλυσης του Σωματίου. Ελπίζω τουλάχιστον να κατέβει η ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα , με ότι υλικό έχει ...... τουλάχιστον να πέσει με αξιοπρέπεια... πιστεύω επίσης να βάλανε μυαλό κάποιοι και να μην αφήνουν τα παιδιά του χωριού στα αζήτητα , αυτά τα παιδιά δεν έχουν άλλον γνώμονα παρά μόνο την αγάπη τους για το χωριό και την ομάδα , δεν ζητάνε χρήματα παρά μόνο λίγη αναγνώριση ..... "ένα χτύπημα στην πλάτη" ..... και θα είναι πάντα εκεί με όσα μπορούν , εστω και αυτά τα λίγα.......

      Διαγραφή
    3. Δεν την εχει αναγκη την αυτοπροβολη δηθεν εξαπλατανιοτη.Γιατι εχει την δουλεια του και πολυ περισσοτερο την οικογενεια του και αν δεν ξερεις μην μιλας καλυτερα.Δηθεν εξαπλατανιοτη.

      Διαγραφή
    4. ΟΚ.... όλα Καλά.... έχεις το ακαταλόγιστο και δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση.... αυτός έχει οικογένεια και δουλειά και όσοι έχουν παραμείνει είναι άνεργοι και χωρίς οικογένεια.... που κολλάνε τώρα όλα αυτά μόνο εσύ
      ξέρεις..... άξιος π αντάξιος.

      Διαγραφή
    5. Βρε μεγαλε εξαπλατανιοτη δεν μπορεις να ξερεις τη προβληματα μπορει να εχει ο ανθρωπος αυτο εννοω αλλα που εσυ .Μαλλον εχεις προσωπικη εμπαθεια με τον ανθρωπο.Κατσε καλα εκει που εισαι γιατι απο κοντα μονο κακο θα κανεις και εσυ μεγαλε εξαπλατανιοτη αν εισαι κιολας.

      Διαγραφή
  11. 2 παρατηρησεις γενικές από έναν καλοπροαίρετο φίλαθλο:
    1ον ο Εξαπλάτανος τα τελευταία χρόνια λειτουργώντας ανταγωνιστικά δημιούργησε πολλές αντιπάθειες σε όλη την Αλμωπία.Έχει μια σπουδαία ευκαιρία με αυτόν τον γνήσιο άνθρωπου του ποδοσφαίρου ,το Γιάννη Τσαμαρδό να ξαναφιάξει απ τα θεμέλια μια υγιή ομάδα με νέα παιδιά χωρίς πολλούς μισθοφόρους.
    2ον.Επιτέλους κάποιος πρέπει να δουλέψει με νέα παιδιά και να τα αναδείξει στον Εξαπλάτανο.Ένας Ζουμπούλης πριν 30 χρόνια ξεπετάχτηκε και μετά το χάος.Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο σου η απαντηση σου σε ολους τους απο πανω δχολιαστες

      Διαγραφή
    2. και ποιος θελει να ερθει να παιξει στον ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ φιλε ρωτας παικτες αν θελουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News