Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε και τόσο καλοί στο sex!

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε και τόσο καλοί στο sex!

Ακόμη και οι πιο «θερμοί» εραστές περνούν κάποιες περιόδους που υιοθετούν κακές συνήθειες, με αποτέλεσμα το sex να μην είναι και τόσο απολαυστικό, όσο ήταν παλαιότερα!

Δείτε ποιες είναι οι 5 «κακές συμπεριφορές» στο sex που δείχνουν ότι –αυτή την περίοδο- μάλλον δεν είστε και οι… καλύτεροι εραστές.

Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές ο σύντροφός σας…

Είναι βασικό να πείτε στον ερωτικό σας σύντροφο τι σας αρέσει και τι θέλετε στο σεξ. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα εντείνετε τελικά.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια του sex…

Καλό είναι όταν κάνετε σεξ «να είστε εκεί» με το μυαλό και με το σώμα. Αν «περιπλανιέστε» αλλού είναι φυσικό να μην απολαύσετε το σεξ ούτε εσείς ούτε το άλλο σας μισό.

«Παίρνετε» αλλά δεν «δίνετε»…

Είναι διαφορετικό να μη σας αρέσει το στοματικό σεξ και διαφορετικό να μην κάνετε το παραμικρό από εγωισμό ή επειδή ξεβολεύεστε. Η σεξουαλική ευχαρίστηση απαιτεί ανιδιοτέλεια και εξισορρόπηση των εγωισμών του καθενός.

Δεν καθοδηγείτε τον εραστή σας…

Καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία. Βρείτε τρόπους λοιπόν να καθοδηγείτε τον σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας ευχαριστούν περισσότερο ή λιγότερο.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό…

Εξερευνήστε τον σύντροφό σας. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά… μέχρι εκεί! Δεν ορίζει το καλό σεξ.

Πηγή:www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News