Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

VIDEO: 20 λεπτά Βασίλης Καρράς στον Εξαπλάτανο

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη


Ο Βασίλης Καρράς έβαλε φωτιά στον Εξαπλάτανο και το Aridaia News και ο Γιώργος Καραγιαννίδης ήταν εκεί και σας προσφέρει ένα 20λέπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές.

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη και φωτό:

















18 σχόλια:

  1. Ότι και να πη κανείς είναι πολύ λίγο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Άριστα σε όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια εχει έναν υπεροχο βιολιστη που ηταν;
    Μηπως βγηκε μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ... ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
    ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΙΛΙ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΡΑ ΒΑΣΙΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο τη 1 ωρα κ 20 λεπτα που εμφανιστηκε τραγουδησε τα 20 κ ουτε.Γι αυτο κ το 20λεπτο βιντεο. Χαμενα χρηματα... παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαναβγήκε μετα τις 2.35;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκτος από σκυλάδικα ορανώστε τώρα και κάτι ποιό πνευματικό.Με το ζόρι πρέπει να κάνουμε τα παιδιά μας μπουζουκόβιους? Ποιό το μήνυμα της χτεσινής βραδιάς? ρίξτο έξω και μήν σε νοιάζει τίποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτη ειναι η κουλτουρα του Ελληνα και καλα κανει, ο καθενας οπως τη βρισκει, γιατι υποφερεις δεν καταλαβα;

      Διαγραφή
    2. Τα χεις μεγαλωμενα με γαλλικά και πιάνο τα παιδιά σου Εσύ ε? Κοίτα να δώσεις στο παιδί σου σωστές αρχές και να το κάνεις καλοπροαίρετο και όχι να ψάχνει παντού κακο και να βγάζει γκρίνια όπως Εσύ. Ουστ

      Διαγραφή
    3. TO ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.. ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑΑΑ!!!
      ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  7. Απο ποτε έγινε κουλτούρα να πηγαίνει σε εκδήλωση συλλογών και να πίνει ουίσκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ... Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΦΕΡΤΕ ΒΕΝΖΙΝΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ

      Διαγραφή
  8. Όλοι Δ μπορούν να εχουν τα ίδια γουστα...Για να ειχε τόσο κόσμο από ότι βλέπω στα βίντεο στα αρέσει σε μεγάλο αριθμό κόσμου!Αν Δ αρέσει κάτι σε κάποιον Δ πάει...οπως κ έγινε με κάποιους!Δόξα το θεό στη περιοχή μας γίνονται πολλές εκδηλώσεις κ έρχονται πολλοί καλλιτέχνες άρα Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιον θα πάτε κ τι θα κάνετε τα παιδιά σας...μπουζουκοβια, κουλτουριαρικα ή οτιδήποτε άλλο! Μην ει μαστε αχάριστοι, όποιος δ θέλει Δ πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου.Ενα μπράβο για όλη την οργάνωση και για όλη την προετοιμασία πριν από την μεγάλη αυτη εκδήλωση..Όμως ένας Σύλλογος που έχει μόλις ιδρυθεί που το βρίσκει το χρηματικό ποσό για μια τόσο μεγάλη συναυλία??
    Νέοι υπάρχουν στο συλλογω νέων ή μονο αυτοί που θέλουν να δώσουν για να βγάλουν παραπάνω???Δεν κατηγορώ απλα θα ήθελα απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δώσουν για να βγάλουν παραπάνω?Που να κατηγορουσες κιόλας. Όποιος θέλει απλά απαντήσεις οι συνελεύσεις του συλλόγου είναι ανοιχτές για όλους με απαντήσεις για κάθε είδους απορία.σταματήστε να κραζετε προσπάθειες που μόνο καλό κάνουν στην περιοχή.το 90% στον σύλλογο είναι νέοι που τόσους μήνες ΙΔΡΩΝΟΥΝ Για Ν γίνει όλο αυτό.Για παραπάνω απαντήσεις στην συνέλευση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΉΡΙΞΕ.μέλος του συλλόγου νέων εξαπλατανου

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ. Πολύ σωστά αναρωτιέστε που βρέθηκαν τα χρήματα! Συνήθως πληρώνονται όλοι στο τέλος της συναυλίας, όσο γι' αυτούς που πληρωθήκαν προκαταβολικά να 'ναι καλά οι άνθρωποι που μας πίστεψαν και μας χορήγησαν! Απαντώ ως απλό μέλος του συλλόγου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

      Διαγραφή
    3. Κανεις δεν ηταν υποχρεωμενος να παει με το ζορι στον Καρρα. Μπραβο στο συλλογο νεων, μπραβο στην οργανωση των παιδιων που ξεκινησαν δυναμικα, ηταν ολα τελεια.Αν ειχαν εισοδο 2, 5 ευρώ όλοι θα περνουσαν τελεια. Περασα υπεροχα.

      Διαγραφή
    4. Λενα μπραβο σας. Ξεκινησατε δυναμικα, οχι σαν αλλους συλλογους που ξεκινανε 2-3 χρονια με τοπικους καλλιτεχνες,
      που μ' αρεσουν πολυ, και στην πορεια σηκωνουν τη μυτη τους

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News