Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Πόσο καλή είσαι στο SEX; Τα 7 κρίσιμα σημεία!

Πώς τα πας ως ερωτική σύντροφος και τι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιωθείς αν το κρίνεις απαραίτητο;

Πώς μπορείς να αξιολογήσεις την απόδοση σου στο κρεβάτι; Τσέκαρε πόσο καλά τα πας ανάλογα με τα πόσο αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στην παρακάτω περιγραφή!

Το σεξ σε μια ερωτική σχέση είναι ό,τι και το τσιμέντο για τα θεμέλια ενός σπιτιού: κρατάει σταθερά το σπίτι στη θέση του ώστε ν' αντέχει στους σεισμούς και στις δοκιμασίες των καιρικών φαινομένων. Αντίστοιχα, το "καλό σεξ" ενισχύει τα θεμέλια μιας σχέσης προκειμένου να μπορεί ν' αντέξει στα σκαμπανεβάσματα, τα οποία πάντα εμφανίζονται απρόβλεπτα στην πορεία. Πώς τα πας λοιπόν ως ερωτική σύντροφος και τι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιωθείς αν το κρίνεις απαραίτητο;

1. Νιώθεις έντονο ψυχικό δεσμό με τον σύντροφο σου

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το κύριο χαρακτηριστικό του καλού σεξ δεν έχει σχέση με τις τεχνικές αλλά με το πόσο συναισθηματικά κοντά νιώθουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους. Έτσι, η σεξουαλική πράξη προχωράει πέρα από τις απολαύσεις τις σάρκας και γίνεται μια αμοιβαία, ανώτερη, αισθησιακή εμπειρία που εμπλέκει εξίσου το σώμα όσο και το πνεύμα. Η εξάσκηση στο ταντρικό ή στο καρέτσα (carezza) σεξ -περισσότερα επ' αυτού σε λίγο- παρέα με το ταίρι σου θ' ανοίξει τους ορίζοντες σας προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνει τη σχέση σας ν' ανθήσει.

2. Έχεις αυτοπεποίθηση

Το να νιώθεις άνετα με το σώμα σου και τη σεξουαλικότητα σου προσθέτει επίσης πολλούς πόντους στην αξιολόγηση σου. Όταν πάψεις ν' ανησυχείς για τη λίγη κυτταρίτιδα που μπορεί να έχεις στα μπουτάκια, για την κοιλίτσα σου και τα παραπανίσια κιλά σου, τότε θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς πραγματικά το σεξ και να συγκεντρώσεις όλη σου την προσπάθεια στην απόλαυση των αισθήσεων σου κι όχι στην απόκρυψη των σωματικών ατελειών σου.

3. Είσαι ανοιχτή σε πειραματισμούς

Ως γνωστόν το πιο ισχυρό αφροδισιακό είναι ο εγκέφαλος σου. Άσε τον λοιπόν να περιπλανηθεί ελεύθερα σε διάφορες φαντασιώσεις και μην διστάσεις να βάλεις σε πράξη μερικές νέες ιδέες, είτε είσαι σε καινούργια σχέση, είτε παλιά καραβάνα. Άλλωστε στην πορεία ενός δεσμού πολλά αλλάζουν στο σώμα και τις ανάγκες μας και μαζί τους η ερωτική διάθεση και οι προτιμήσεις μας. Αν είσαι ανοιχτή στις αλλαγές και αξιοποιείς τη δημιουργικότητα σου τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να προσαρμοστείς και να ανταποκριθείς στις νέες συνθήκες με πολλαπλό όφελος για εσένα, τον σύντροφο σου και τη σχέση σας.

4. Είσαι δεκτική

Μια καλή ερωμένη οφείλει να προσέχει όσα της λέει ο σύντροφος της, να είναι γενναιόδωρη και δοτική. Το σεξ είναι μια κοινή εμπειρία και η καλή επικοινωνία είναι που την κάνει πραγματικά απολαυστική. Προσαρμόσου λοιπόν στις ανάγκες και τις επιθυμίες του παρτενέρ σου όπως μπορεί ν' αλλάζουν με τον χρόνο, με τον ίδιο τρόπο που θέλεις να προσαρμόζεται κι εκείνος στις δικές σου αλλαγές.

5. Δεν πιέζεις καταστάσεις

Ως γενικός κανόνας, η κατάκτηση της τελειότητας απαιτεί υπομονή και προσοχή στη λεπτομέρεια και το σεξ δεν αποτελεί εξαίρεση. Μην βιάζεσαι λοιπόν να φτάσεις στην κορύφωση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα μικρά, προσεκτικά βήματα θα σε πάνε πολύ μακρύτερα.

6. Αξιοποιείς τις ευκαιρίες για σεξ

Κάποιες φορές μπορεί να βγαίνει αυθόρμητα κι άλλες να χρειάζεται επιδέξιο προγραμματισμό -ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι. Όμως, αν υπάρχει ένας κανόνας ως προς την ποσότητα του σεξ αυτός λέει ότι τα "ναι" πρέπει να είναι περισσότερα από τα "όχι". Γι' αυτό μην ξεχνάς να είσαι προσιτή στον σύντροφο σου και να παίρνεις κι εσύ μερικές πρωτοβουλίες πού και πού -ο πονοκέφαλος μπορεί να περιμένει.

7. Δείχνεις ενθουσιασμό

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το σεξ είναι για τους μεγάλους ό,τι ο παιδότοπος για τα μικρά: ευκαιρία για διασκέδαση και χαλάρωση. Η ώρα του σεξ είναι αυτό που σας κάνει πραγματικό ζευγάρι κι όχι απλά συγκάτοικους στην τρέλα. Απολαύστε την παρέα ο ένας του άλλου, χωρίς να κοιτάτε το ρολόι ή να παίρνετε τους εαυτούς σας πολύ στα σοβαρά. Εντάξει, μπορεί να μην είναι πάντα όλα τέλεια, αλλά ακόμη και το μέτριο σεξ με αυτόν που αγαπάς είναι πολύ καλύτερο από το καθόλου σεξ. Δείχνε λοιπόν τον ενθουσιασμό σου για τις ερωτικές σας στιγμές όπως κι αν προκύπτουν. Άλλωστε να θυμάσαι ότι ο ενθουσιασμός είναι κολλητικός!

---
Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News