Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε από τη Χαλκιδική μία από τις πιο καυτές φωτογραφίες της στο instagram

Το αψεγάδιαστο κορμί της σε συνδυασμό με το σέξι ροζ μαγιό της ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία

Τις καλοκαιρινές τις διακοπές στη Χαλκιδική απολαμβάνει παρέα με τους γιους της, η Φαίη Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια είπε να θυμηθεί τα εφηβικά της χρόνια και να δοκιμάσει να κάνει rollers.

Το αψεγάδιαστο κορμί της σε συνδυασμό με το σέξι ροζ μαγιό της ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία και έκανε τους άνδρες ακόλουθους της στο Instagram να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Η Φαίη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και τη σχολίασε γράφοντας: «Είπα να θυμηθώ τα παλιά με τα rollers μου αλλά δεν τα πολυκατάφερα» και όπως ήταν αναμενόμενο τα like έπεσαν.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News