Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Πλατφόρμες: Οι hot συνδυασμοί για εκκεντρικό καλοκαιρινό look

Μπορεί η κάθε γυναίκα, αδύνατη ή τσουπωτή να τις φορέσει από το πρωί ως το βράδυ

Οι πλατφόρμες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποτελούν ένα από τα πιο hot παπούτσια. Μπορεί η κάθε γυναίκα, αδύνατη ή τσουπωτή να τις φορέσει από το πρωί ως το βράδυ. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι ένα παπούτσι που δεν είναι θηλυκό, όπως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ωστόσο αυτό εξαρτάται με τον τρόπο που θα το συνδυάσεις.

Δεν αρκεί μόνο ένα ζευγάρι καλά παπούτσια μίας φίρμας, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το υπόλοιπο look. Οι πιο διάσημες fashionistas και fashion bloggers, μας έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς τους τρόπους ώστε να φορέσεις σωστά τις πλατφόρμες και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

-Με ψηλόμεσα σορτσάκια! Αν έχεις καλλίγραμμα γυμνασμένα πόδια, τόλμησέ το. Φόρεσε από πάνω ένα απλό t-shirt κι είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη.
- Με boho maxi φορέματα. Αν σου λείπει ύψος, φόρεσέ τις και θα δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις στο νέο σου look.
-Με φαριδά τζιν ή αν έχεις ωραία πόδια, με skinny. -Mε πουκαμίσες που φοριούνται με ζώνη στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News