Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Eurobasket U-20: Πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για τρίτη φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Νέων στο μπάσκετ, που επικράτησε στον τελικό του Ισραήλ με σκορ 65-56!

Η ελληνική ομάδα νίκησε τους Ισραηλινούς στον τελικό του Eurobasket U-20, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, και κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Με ψυχή, τσαμπουκά και καλά ποσοστά ευστοχίας από μακριά, οι διεθνείς μας υπέταξαν τους Ισραηλινούς και βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η αρχή ήταν δύσκολη για την ομάδα μας, που βρέθηκε να χάνει στο τέλος της α' περιόδου, ωστόσο στη συνέχεια οι καλές επιλογές και η ευστοχία έξω από τα 6,75 μ. ανέτρεψαν την κατάσταση.

Ειδικά στο β' ημίχρονο οι Ελληνες παίκτες έπαιξαν με μυαλό και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους τους, φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση του τροπαίου.

Οι 12 διεθνείς που σήκωσαν το τρόπαιο: Μιχάλης Λούντζης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Φλιώνης, Θοδωρής Καρράς, Διονύσης Σκουλίδας, Νίκος Δίπλαρος, Γιάννης Αγραβάνης, Βασίλης Χρηστίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Διονύσης Τάταρης.

Η Εθνική Νέων ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για τρίτη φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά από οκτώ χρόνια (χρυσά το 2009 στη Ρόδο και το 2002 στη Λιθουανία). Τα δεκάλεπτα: 9-16, 26-23, 48-41, 65-56.

2 σχόλια:

  1. Η ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΚΟΛΟ-ΕΡΤ,ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΚΤΛ, ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικαιο εχεις, και κακος δεν την σφραγιζουν, ας μου πει ΕΝΑΣ μονο ΕΝΑΣ που βλεπει ΕΡΤ, αλλα τα σκυλια θα ξεσηκωθουν, σφραγισμα εδω και τωρα δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News