Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Μαρί Κυριακού: «Ψέματα τα δημοσιεύματα για εξωσυζυγική σχέση, με τον Μίνωα χωρίσαμε συναινετικά»

Δείτε την επιστολή της Μαρί Κυριακού που δημοσίευσε η φίλη της Ελενα Ακρίτα στο Facebook

Στα σχόλια και τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στα αίτια του διαζυγίου της με τον Μίνωα Κυριακού και έκαναν λόγο για εξωσυζυγικές σχέσεις απάντησε με επιστολή της η Μαρί Κυριακού, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και προσβλητικές τις αναφορές.

Η Μαρί Κυριακού αναφέρεται στον θάνατο του ιδρυτή του ΑΝΤ1, δηλώνοντας συντετριμμένη από την απώλειά του και σημειώνοντας ότι το γεγονός πως παρευρέθη στην κηδεία του και τον αποχαιρέτησε υπήρξε μόνο μια μικρή παρηγοριά για εκείνη.

Δείτε την επιστολή της Μαρί Κυριακού που δημοσίευσε η φίλη της Ελενα Ακρίτα στο Facebook:

1 σχόλιο:

  1. Συντετριμμένη για τον θάνατο, αμοιβαία εκτίμηση, εξωσυζυγικές σχέσεις γιοκ, μη βλέψεις στην περιουσία, ερωτευμένη στο φουλ, ε τι άλλο θέλει ένας σύζυγος που πεθαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News