Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Εδεσσαϊκός: Με Λαφαζανίδη και στην Γ' Εθνική - Διαβάστε όλα τα νέα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζετε ο προγραμματισμός του Εδεσσαϊκου για την νέα σεζόν, όπου η ομάδα μετά από πολλά χρόνια θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή προχώρησε όπως γνωρίζετε στην πρόσληψη του Ηλία Σαπάνη για την θέση του προπονητή της ομάδας. Τον κύριο Σαπάνη θα πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ ο κύριος Δημήτρης Πασχαλίδης σαν προπονητής τερματοφυλάκων και ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης ως γυμναστής της ομάδας.

Από κει και πέρα η μόνη επίσημη ενημέρωση που υπάρχει όσων αφορά τους ποδοσφαιριστές, είναι η ανανέωση της συνεργασίας με την σημαία της ομάδας, τον επιθετικό Δημήτρη Λαφαζανίδη. Γίνετε επίσης προσπάθεια να κρατηθεί ο κορμός της ομάδας που ανέβασε τον σύλλογο στην παραπάνω κατηγορία.

Στο θέμα των αποχωρήσεων σίγουρα παρελθόν θα πρέπει να θεωρείτε ο τερματοφύλακας Τόλης Αποστόλου κυρίως λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ οι υπόλοιπες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών δεν αποκλείεται να φτάσουν και τις 10-12.

Στα μεταγραφικά κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται οι Μπουράκης, Κατσαμακίδης, Ιωσηφίδης, που αγωνίζονταν στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας. Επίσης γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση παικτών εντός νομού σε μικρές ηλικίες οι οποίοι διέπρεψαν στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.
Ενώ σίγουρα θα αποκτηθούν 8-9 παίκτες με εμπειρία στην Γ Εθνική κατηγορία, που θα σηκώσουν και το βάρος της επόμενης χρονιάς, ποδοσφαριστές που θα επιλέξουν ο προπονητής κύριος Σαπάνης σε συνεργασία με τον πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή. Εδώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και κάποιο μπαμ.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν ξεκινήσει εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, με το βάρος να πέφτει στο χορτοτάπητα του γηπέδου, ο οποίος θα είναι σίγουρα πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.
Η ομάδα επίσης θα έχει ως προπονητικό κέντρο το γήπεδο του Κλεισοχωρίου, όπου εκεί κυριολεκτικά υπάρχει οργασμός εργασιών, για να είναι πανέτοιμο σε όλους τους τομείς για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Τα έξοδα για την βελτίωση των δύο παραπάνω γηπέδων έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Διοίκηση του Εδεσσαϊκου.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News