Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Συντήρηση αρδευτικής γεώτρησης στον Εξαπλάτανο

Δελτίο Τύπου

Συντήρηση γεώτρησης στον Εξαπλάτανο. Θα ακολουθήσει σύντομα ο συνολικός μέχρι τώρα απολογισμός για τις παρεμβάσεις μας στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας



13 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΩΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑ΄Ι΄ΝΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν καουμε να ερθετε για τις παρεμβασεις..αδικαιολογητοι για τις καθυστερησεις..εως αδιαφορος ο κ γεωργιου και μονον αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδιάφορος ο Γεωργίου;βλακα ο τυπος ειναι απ τους 2 με 3 που δουλευουν, βγές απ το χωριό σου γιατί μούχλιασες χαζό ανθρωπάκι.

      Διαγραφή
  3. Ρε μας δουλεύετε ψιλό γαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατ αρχην εσυ γιδαρα δεν εισαι αγροτης, αρα αντε σαλτα και γ.... μαλακα που θα μας κρινεις

      Διαγραφή
    2. 8.54 εσύ που ξέρεις τι είναι;; κρίνεις εκ του ασφαλούς μπας και σου δώσει ο δήμαρχος σου κάνα 20€;;άρα σάλτα και γ... εσυ πρώτα που έχεις και εμπειρία.να περάσει παρακαλώ γράφω στο ίδιο ύφος με τον παραπάνω

      Διαγραφή
    3. "κρινεις εκ του ασφαλους" και μαλακιες ο παπαρας ο 12.30, "θα σου δωσει εικοσαρικο" και συνεχιζει της μαλακιες ο παπαρας, "εχεις εμπειρια" λεει ο παπαρας, ρε μαλακα να σε ρωτησω κατι; μπορεις να μασας τσιχλα και ταυτοχρονα να κλανεις;

      Διαγραφή
    4. 5.14 φάε ένα σνικερ όταν πεινάς κανείς σαν π......

      Διαγραφή
  4. Εσυ 8.54 εισαι αγροτης αραγε?μα φυσικα και δεν εισαι αλλιως θα σκεφτοσουν τους κατοικους της περιοχης μας,μιας περιοχης αγροτικης κυριως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεχια εσας σκεφτομαι, χθες δεν με πηρε ο υπνος.

      Διαγραφή
    2. Σου γ...... τον πάτο γι'αυτό δεν σε πήρε ο ύπνος 5.09

      Διαγραφή
    3. ρε 6.21 μη πινεις πολυ δεν θα μπορεις να γ.....

      Διαγραφή
    4. ΕΛΑ ΡΕ 6.21 ΜΗ ΜΑΜΑΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΟ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News