Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Γεννηματά: Με αυτή τη συμφωνία και αυτή την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε στο ξέφωτο

Όλοι έχουν καταλάβει ότι μας έχετε βάλει τη θηλιά στον λαιμό

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με αιχμή την οικονομία, κατά τη διάρκεια της σχετικής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, ενώ τόνισε πως «εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από τις εκλογές».

«Όλοι έχουν καταλάβει ότι μας έχετε βάλει τη θηλιά στον λαιμό ... Με τη συμφωνία αυτή και με αυτήν την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε στο ξέφωτο .... Όχι απλώς δεν φορέσατε γραβάτα, αλλά οι άλλοι σας φόρεσαν το φέσι» ανέφερε η κ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα.

Παράλληλα την κατηγόρησε για ωμή χρήση της δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι το κράτος δικαίου δέχεται πλήγματα από τις πρακτικές της. Ο υπουργός Άμυνας συνομιλεί με ισοβίτη και η κυβέρνηση τον καλύπτει πλήρως, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λέγοντας πως η κυβέρνηση «κοστίζει πολύ ακριβά σε αυτόν τον τόπο», εκτίμησε πως η καταδίκη του λαού έρχεται και θα είναι αμείλικτη, ενώ τόνισε πως όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερα για τον τόπο.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια άλλη κυβέρνηση που θα μπορέσει να την προωθήσει και την κάνει πράξη.

«Εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από εκλογές, όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται επιτέλους την εθνική συνεννοήση, κυβέρνηση ευρείας λαϊκής στήριξης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ότι ρίχνουν νερό στον μύλο της πόλωσης και του διχασμού, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να καταλάβουν έγκαιρα το λάθος τους και τονίζοντας πως «θα επιμείνουμε και θα επιβάλλουμε τη συνεννόηση με εντολή του ελληνικού λαού»

4 σχόλια:

  1. Ενώ με το σχήμα της Γεννηματά θα βγούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι οι Πασοκοι ρε παιδια τελειως αμετανοητοι, δεν μαθαινουν τιποτα, ρε συ αγκαλιαζαν τον Γιωργακη χειροκροτουσαν τον Σημιτη και καθε σκελετο που βγηκε απ την ντουλαπα,ελεος ρε παιδια ελεος ρε Φωφη, ξεκινα απ την αρχη ρε Φωφη, οχι με τα φαντασματα του παρελθντος, σε μια πενταετια ρε Φωφη ολοι αυτοι φυλακη θανε, φτανει ρε, φαγαν φαγαν φαγαν.... φτανει ρεεεεεεεεεε, ποιον; τον Γιωργακη ρεεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είδα καθόλου τον ... Πετσάλνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...φαντασου οτι ηθελαν να τον κανουν και πρωθυπουργο, ελα μ.... στον τοπο σου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News