Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ομογενείς από την Αυστραλία ξεναγήθηκαν στα Λουτρά από τον Δήμαρχο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ DARWIN ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθηγητές και σπουδαστές του Πανεπιστημίου Darwin της Αυστραλίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά, όπου τους ξενάγησε και τους σύστησε την πανέμορφη τοποθεσία.

Πρόκειται για το εντέκατο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου, του οποίου είναι θερμοί υποστηρικτές οι Ευστράτιο και Αγγελική Πούλου που έλκουν την καταγωγή τους από την Πιπεριά και ζούνε στην Αυστραλία. Δυο άνθρωποι με ανυστερόβουλη εθελοντική προσφορά και αφοσίωσή στις Ελληνικές αξίες, στην ορθόδοξη πίστη και στη διαχρονικότητα του Ελληνικού πνεύματος.

Ο Συντονιστής του Προγράμματος Αν. Καθηγητής Γεώργιος Φρατζής αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Προγράμματος για την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστραλία και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του εξέφρασε τη συγκίνηση και τον θαυμασμό του για όλους αυτούς τους Έλληνες που έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους και διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του επιφανούς επιχειρηματία της Αυστραλίας και πρώην Υπουργού κ. Peter Styles, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγωγή προϊόντων που παράγονται στην Αλμωπία προς τις αγορές της Αυστραλίας και της Ασίας. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Στράτος Κοτσίδης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πολυξένη Μακρυγιάννη, καθώς επίσης και επαγγελματίες της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News