Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ανανέωσε και ο Παπαστεργίου με τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Σε μια ανανέωση έκπληξη προχώρησε η διοίκηση του Εδεσσαϊκου, αφού στα πράσινα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο 24χρονος σέντερ φορ Γιώργος Παπαστεργίου.

Ο Παπαστεργίου πέρσι στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν μέσα στο Αρσένι είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά της διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ που είχε πετύχει, όταν μετά από 4-5 μήνες γύρισε στην ενεργό δράση υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και από τότε ήταν εκτός ομάδας.

Η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή όμως αποφάσισε να του δώσει ουσιαστικά μία δεύτερη ευκαιρία μετά από τις απαραίτητες εξηγήσεις που δόθηκαν, με τον παίκτη τελικά να συνεχίζει και την νέα σεζόν στην ομάδα, στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News