Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

«Αντίο» του αρχηγού Χρήστου Ζαρογιάννη στον Αλμωπό

«Ευχαριστώ άπαντες για τη συνεργασία, ειδικά τους Κώστα Γάτσο και Πέτρο Ζέρζη και τους προπονητές. Ήταν τιμή που που φόρεσα το περιβραχιόνιο στην «αναγέννηση» του Αλμωπού»

Τίτλοι τέλους στον Αλμωπό Αριδαίας για τον έμπειρο μεσοαμυντικό και αρχηγό, Χρήστο Ζαρογιάννη, μετά από μια διετία επιτυχιών (άνοδος από το τοπικό πρόπερσι, καλή πορεία πέρυσι), σε μια ουσιαστικά υποστολή… σημαίας.

«Κάπτεν» και σημείο αναφοράς μέσα στο γήπεδο για την ομάδα της Πέλλας, με εμπειρία, ηγετικά προσόντα και χτύπημα-φάουλ… αλφάδι, σχεδόν σαν πέναλτι!

Ήδη ο 32χρονος Ζαρογιάννης απασχολεί ομάδες της κατηγορίας, από Βορρά και Νότο, ενώ μάλλον αποχωρούν από τους «κυανόλευκους» και οι Αλμπάνης-Παπαζούδης.

Κοντά σε ανανέωση δείχνει ο γκολκίπερ Καραγιαννίδης, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του Παντελίδη.

O Xρήστος Ζαρογιάννης (και στόπερ και αμυντικό χαφ) δήλωσε:

«Ευχαριστώ άπαντες για τη συνεργασία, ειδικά τους Κώστα Γάτσο και Πέτρο Ζέρζη και τους προπονητές. Ήταν τιμή που που φόρεσα το περιβραχιόνιο στην «αναγέννηση» του Αλμωπού».

---
Πηγή: pamebala.gr

15 σχόλια:

  1. Χάσαμε το ομορφοπαιδο στο γήπεδο κερδίσαμε όμως το ομορφοπαιδο στην κερκίδα! !!!Έχουμε πρόεδρο που θα κάψει καρδιές! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΡΜΙΤΑ.... ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΔΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΣΟΡΗΔΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζάρο ηγέτη καλή συνέχεια εύχομαι.Η τιμή είναι και δικιά μας για όσα πρόσφερες στην ομάδα.Έκανες φίλους και πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος εδώ.Δύο χρόνια σε καθημερινή βάση έκανες τόσα χλμ για να είσαι κοντά στην ομάδα πράγμα πολύ δύσκολο. Όπου και να πας θα πετυχεις γιατι εχεις τον τροπο σου.Στο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τσάμπα τα έκανε τα χιλιόμετρα.Ασε που τωρα τι θα κάνουμε χωρις αυτον!Ποιον θα βάλουμε στο ημερολόγιο ε;ποιον;μην γραψει κανείς αυτον ενα μηδεν!

      Διαγραφή
  4. Πλάκα μας κάνετε ρε,να είναι καλά το παλικάρι αλλά τέτοιοι παίκτες λίγο παλιότερα ούτε έξω από το γήπεδο δε περνούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δωστε κινητρα στους τοπικους,,δεν εχει φραγκα πλεον κ με ελαφρα πηδηματακια τωρα,,που μονο γι αυτα ηταν στην τελικη αντε γεια ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επόμενο βήμα είναι να πληρώνουν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές επειδή θα τους κάνουν τη χάρη να φοράνε τη φανέλα των ιστορικών ομάδων!

      Διαγραφή
  6. Ο ζαρο φεύγει ο σπιν έρχεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καπτεν???? Κυματα γελιου διχως αυριο.. Κανενα προβλημα με το παιδι,αλλα υπαρχουν πολυ ποιο σοβαρη καπτεν επι σειρα ετων. Αλλα βεβαια γιατι να εκτιμηθει τωρα που απο την αγανακτηση τους ενας,ενας αποχωρουν.. Λοιπον κατι για την δοιηκηση (ασφαλως δεν μιλαω για τον Κ.Γατσο αυτος εκανε οτι καλυτερο μπορουσε) αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Κυριοι των post. Γραψτε λιγο ποιοι ηταν οι παικτες που ανέβασαν την ομαδα Γ' εθνικη,ωστε να μπορουν κατι μαιντανοι να παιρνουν θεση και να μιλανε απο την διοικηση οι οποιοι δεν εχουν προσφερει ουτε 200 ευρω. Αυτοι ειστε! Καλο τοπικο ξανα κυριοι. Επισης για καποιους που λενε και λενε για τους τοπικους.. Μαθετε οτι αυτοι δουλευαν επαγγελματικα για 2 χιλιαρικα ετησιως. Τωρα που μαθατε καποιες αληθειες καντε κριτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 χρόνια είχε να ανέβει ο αλμωπος γ Εθνική και ήρθε ο ζαρογιαννης ο μουρατιδης ο καραγιαννης και αλλά παιδια κ τη βγαλανε μαζί με τους τοπικούς.Έχουν όλοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης που ανέβηκε η ομαδα.Και οσον αφορά τον Ζαρογιαννη πρόσφερε τα μέγιστα το παλικάρι και δήλωσε πως ήτανε τιμή του που φόρεσε το περιβραχιονιο το οποίο του το έδωσε η διοίκηση.Κι εσύ που λες πως τέτοιοι ποδοσφαιριστές ούτε έξω από το γήπεδο δεν περνουσαν είσαι για γέλια.Έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα μέχρι και γ εθνικης με τη Βέροια.Μάλλον κανενα κουτσό άλογο θα ήσουν που την έβρισκες με το γόνατο.Ούτε καν με το καλαμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζσροοοοοοο αν ήτανε η ζήλεια ψώρα θα κολλούσε όλη η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παικτάρα. Άφησε το στίγμα του με τεράστια κ πανέμορφα γκολ όπως εκείνο στο εθνικό Γιαννιτσών από το κέντρο η το φάουλ με το Στρατωνι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην εκτιμάτε έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας Γ και Β εθνικής ήρθε να παίξει Α1 Πέλλας. Η 2η του σεζόν μπορεί να μην ήταν η ιδανικότερη αλλά αν ανανέωνε πιστεύω θα πρόσφερε τα μέγιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωρε φιλε φτανει, γραφεις γραφεις γραφεις.... ενταξυ παιχτουρα αλλα μη μας ζαλιζεις, δεν ειναι και ο Ιλαριων

      Διαγραφή
  11. Ζαρο έλα Εδεσσαικο παιχταρα μου να σμίξεις ξανά με Λαφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News