Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ανεκδιήγητη δήλωση Σπαλιάρα: «Πιο τυχεροί από εμάς οι λαθρομετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με μας κι αυτό που ζούσαμε"

Το βραβείο για την χειρότερη δήλωση της χρονιάς διεκδικεί από σήμερα ο παίκτης του Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι κακουχίες στο τηλεπαιχνίδι και η "λαθρομετανάστευση". Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Survivor Πανόραμα", στον ΣΚΑΪ, με την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε μέσα στο δημοφιλές reality.

Σε ερώτηση σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν οι παίκτες του παιχνιδιού, ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε πως "αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει", τονίζοντας μάλιστα πως είναι κάτι που δεν θα έκανε ξανά ακόμη κι αν τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, συμπληρώνοντας πως όλο αυτό που έζησε ήταν μια τεράστια εμπειρία κι ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής.

Και κάπου εδώ είναι το σημείο στο οποίο έπεσε... η (κακόγουστη) βόμβα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, θέλοντας προφανώς να δώσει έμφαση στις δυσκολίες του παιχνιδιού, είπε το εξής: "Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με μας κι αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μία καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος".

Η παραπάνω δήλωση, όπως είναι λογικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας συνέκρινε το να συμμετάσχει κάποιος -με την θέλησή του- σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο όχι μόνο έχει χρηματικό έπαθλο, αλλά και ανοίγει επαγγελματικές πόρτες (αφού η επιτυχία του ήταν τεράστια), με τους ανθρώπους που σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους όχι από... χόμπι, αλλά επειδή κινδυνεύουν από οβίδες και ρουκέτες.

Το αν η ατάκα αυτή ήταν απλά μια άτυχη στιγμή για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ή αν όντως θεωρεί πως η συμμετοχή στο Survivor είναι... χειρότερη από την μετανάστευση, είναι κάτι που το γνωστό μοντέλο θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να αποσαφηνίσει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Τον κατακρινετε γιατι??? Ειπε σε κατι ψεματα? Στην ελλαδα ναι ζουνε καλητερα απο εμας! Εχουν φαγητο εχουν στεγη εχουν δωρεαν ρευμα δωρεαν νερο δωρεαν ιατρικη περιθαλψη ενω ο ελληνας αδυνατει να πληρωσει ολα τα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΓΛΑΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσογλανι να πεις το γιο σου μουνοπανο, 2000 βλακα μεχρι χθες επαιρνε ο καθε νταβατζης δημοσιος ομοιδεατης σου παλιομπινε, του Σπαλιαρα σε πειραξε;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News