Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Παραδοσιακό πανηγύρι στην Περίκλεια (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό πανηγύρι στην Περίκλεια προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε φωτογραφίες:






1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ(11,15) ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ 700ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΠΟΛ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(Φανη ευστρατια μαρια γουδεν στεφανο διονυση πετρουλα θεανω κιουπη κωνσταντινο ποπτση αρετη ιωαννα σωτηρη κ κωστα )ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News