Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει μπάνιο σε πισίνα των βορείων προαστίων (ΦΩΤΟ)

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο πρώην φυλακισμένος υπουργός βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι πλέον εκτός φυλακής και απολαμβάνει την ελευθερία του.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε σε τένις κλαμπ των βορείων προαστίων, όπου έκανε βουτιές στην πισίνα, αναζητώντας δροσιά και βέβαια τράβηξε την προσοχή των φωτογραφικών μηχανών, σύμφωνα με το militaire.gr.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο πρώην φυλακισμένος υπουργός βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και άφησε πίσω του το παρελθόν.




6 σχόλια:

  1. Αυτός δεν πεθαινε πριν μια βδομάδα? Τομαριαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που σχολίαζαν οι πονοψυχοι που χάθηκαν? Ο ετοιμοθάνατος που φωνάζατε να βγει τώρα αναστήθηκε μπορεί και κολυμπαει! Ε ρε μνημόνια για να στρώσετε θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ειπε ο Παγκαλος ,στο "Συνταγματικο τοξο " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ . Α..ρε τομαρια ,καθε μερα φαινεται και πιο πολυ , γιατι .."αποκαταστεισατε" την δηθεν δημοκρατια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδατε ωρε τ αδελφια του προχθες πυ μιλουσε η Φωφιτσα; τα πολιτικα του αδελφια τα παιδια του Ανδρεα ρε παιδια; ολα τα ζομπι μαζεμενα ρε πουστη μου ολοι οι κταστροφεις της χωρας εκει ρε μαγκες, αυτοι που βιασαν το σημερινο πτωμα που λεγεται Ελλαδα ρε παιδια, αυτοι εχουν μουτρα και ακομα εμφανιζοντε, ου να μου χαθητε λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News