Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ογδόντα άτομα σχημάτισαν αλυσίδα για να σώσουν μια οικογένεια που πνιγόταν

Δυστυχώς, η γιαγιά της οικογένειας, που εξαντλήθηκε από την προσπάθεια, υπέστη καρδιακή προσβολή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται

Μια συγκλονιστική ιστορία ανθρωπιάς έρχεται στο φως από μια παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου 80 περίπου άτομα βοήθησε μια οικογένεια που κινδύνευε να πνιγεί σχηματίζοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα.

Η Ρομπέρτα Ούρσεϊ και η οικογένειά της βρίσκονταν στην παραλία Πάναμα Σίτι το Σάββατο, όταν άκουσε τους γιους της, που ήταν μέσα στη θάλασσα, να φωνάζουν ζητώντας βοήθεια. Οι γονείς και η γιαγιά της οικογένειας κολύμπησαν, προσπαθώντας να τους σώσουν, αλλά παρασύρθηκαν και εκείνοι από το ρεύμα.

«Ειλικρινά, σκέφτηκα ότι θα χάσω την οικογένειά μου εκείνη την ημέρα», δήλωσε η Ρομπέρτα στην Panama City News Herald.

Ευτυχώς στην παραλία βρισκόταν η Τζέσικα Σίμονς, δεινή κολυμβήτρια, και ο σύζυγός της. Όπως αναφέρει η ίδια, όταν άκουσε τις φωνές, «στην αρχή σκέφτηκαν αυτομάτως ότι ήταν καρχαρίας». «Βγήκα στην ακτή και ο σύζυγός μου πήγε προς το μέρος τους. Τότε κατάλαβα ότι κάποιος πνιγόταν», πρόσθεσε.

Τότε, καθοδήγησαν τον κόσμο που βρισκόταν εκεί να σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα και η Σίμονς πήρε μία σανίδα που είχε μαζί της και μπήκε στο νερό, ενώ με τη βοήθεια της αλυσίδας έφτασε μέχρι τα άτομα που χρειάζονταν βοήθεια.

Σημειώνεται ότι στον σχηματισμό της αλυσίδας συμμετείχαν και άτομα που δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, και έμειναν στα ρηχά.

Δυστυχώς, η γιαγιά της οικογένειας, που εξαντλήθηκε από την προσπάθεια, υπέστη καρδιακή προσβολή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με το BBC.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News