Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Τέλος από τον Αλμωπό Βασίλης Παπασυμεών και Γιάννης Παντελίδης

Εξετάζουν πλέον τις προτάσεις που προκύπτουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Παρελθόν αποτελούν από τον Αλμωπό ο Βασίλης Παπασυμεών (αριστερό μπακ) και ο Γιάννης Παντελίδης (αριστερό εξτρέμ), οι οποίοι δεν συμφώνησαν με την ομάδα και εξετάζουν πλέον τις προτάσεις που προκύπτουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και πρόκειται για δύο μάχιμους παίκτες.

34 σχόλια:

  1. Κριμα κυριοι της διοικησης...κριμα. Χαρισης- Πετριδης αντι Παπσυμεων - Παντελιδη...γιατι; γιατι στους μεν δινετε πακετο 6000 - 7000 χιλιαρικα και στους αλλος 2000...ε λοιπον καλως επιλεγετε τους ξενους...αλλα αμα ςχετε παλι 30 θεατες στο γηπεδο μη κλαιτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ayto pou kanete den einai swsto..o Pantelidis aksizh poio polla ayto to paidi gt exei prosferh polla sthn omada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sto gipedo ti edikse ayto metraei. den edikse polla opote me ayta poy zitaei asto.

      Διαγραφή
    2. egw megale den eimai kolhtos tous eimai polla xronia antipalos tou sta ghpeda k lew ayto pou evlepa sta tosa xronia ..mexrei k xiastous exei kanei kserhs oti k paiktes A ETHNIKIS DEN EPANERXONTAI EYKOLA.

      Διαγραφή
  3. όταν ο ένας ζητάει 8000€ και ο άλλος 7500 δεν ισχύει δικέ μου κάτι τέτοιο που λες υπερβολικά χρήματα για τα δεδομένα του τόπου μας που είναι και από εδώ και δεν σεβάστηκαν τη νέα διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8200 & 7500 ζήτησαν οι παπασυμεων και παντελιδης?πατε καλα ρε και ειναι κριμα αυτοι και οχι η ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mono enas grafei sxolia arnitika giati exei sumferon. Almops mono.

      Διαγραφή
    2. για να γράφει εναντίον του αλμωπού, μόνο οικονομικό συμφέρον έχει κάποιος ...

      Διαγραφή
  5. Με 30 φιλαθλους θα παιζετε...αντε με τον Εδεσσαικο θα εχει 500 (450 Εδεσσαιοι)...φρρτε κι αλλους μισθοφορους...δωστε 7000 και 8000 χιλιαρικα...επιλογη σας και δικαιωμα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ο αλμωπός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τοπικους παικτες στη Γ εθνική.

      Διαγραφή
  6. Τραγικο σκεπτικο ....διοικηση χωρις φιλοσοφια χωρις οραμα δημιουργει ομαδα χωρις ταυτοτητα με μικρη ημερομηνια ληξης και διαλυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 15 παιδιά από την Αλμωπία και δεν θα έχει ταυτότητα Γιαννη;;

      Διαγραφή
    2. καλά ο 12.39 μιλάμε μπορεί να μην ξέρει και που είναι η Αριδαία ...

      Διαγραφή
  7. Ψαξτε τον λογο που ζητησανε αυτα τα χρηματα και μην τα ριχνεται ολα στα παιδια...μιλαμε για 2 παιδια 20 χρονων αφηστε τα να φυγουν γτ δεν μπορεσατε να τα εμπνευσεται και δεν σας γουσταρουν γιαυτο ζητησαν αυτα τα λεφτα για να φυγουν...επειφη επιλεξατε να πετατε τα λεφτα σε παλτα απο την λαμια...χτιστε ομαδα σε γυρολογους για ενα χρονο και μετα the end

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτάνει 5 σχόλια έγραψες μας έπεισες.

      Διαγραφή
    2. τα συγκεκριμένα παιδιά εδώ και 2 μήνες περίπου έχουν βγει στην Αλμωπία και λεγανε σε πηγαδάκια ότι θα ζητήσουν επίτηδες πολλα λεφτα για να φύγουν πριν καν βγει η διοίκηση η καινούργια μη σεβόμενα τα όσα τους πρόσφερε ο Γάτσος.

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα στο πω το μαιο μην ζοριζεσαι

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν το είπες από φετος, πόσες γενικές συνελεύσεις έγιναν γιατί ρε τρένο δεν πήγες να πάρεις την ομάδα; Το Μαιο θα πας πάλι όπως φετος; χαχαχαχα χοχοχοχο

      Διαγραφή
    3. Το οτι δεν πηγα να παρω την ομαδα δεν σημαινει οτι σου δινει το δικαιωμα να τη διαλυσεις...

      Διαγραφή
  9. Δεν είστε άσχετοι είστε επικίνδυνοι.μ αυτές κ όλες τις κινησεις σας.όποιος διεκδικεί ειναι κακος κ.οι μισθοφόροι καλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας πήγαινες να πάρεις την ομάδα εσύ! 3 γενικές συνελεύσεις και εσύ στο κρεβατάκι σου ήσουν και το παίζεις μάγκας εδώ μεσα. Βγάλε αν έχεις κάκαλα και ζήτα από την διοίκηση να πάρεις την ομάδα να δούμε, εσύ πόσο άσχετος και αν έχεις από αυτά που έχουν μόνο οι άντρες. Ολα τα άλλα αερολογίες κότα

      Διαγραφή
  10. Παναγιωτάκη μη νευριαζεις.ολα καλα ολα Καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα υπάρξει καμία ομάδα να πάρουν αυτά τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι απόλυτα σεβαστό το ποσο που ζήτησαν τα παιδιά και δεν τα κατηγορεί κανέναν..έχουν φτάσει σε μια ηλικία που πρέπει να έχουν μια απασχόληση που θα τους προσφέρει κάποια περισσότερα χρήματα. Η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν μπορεί οικονομικά βάσει προυπολογισμου να δώσει αυτά τα χρήματα. Θα πρέπει και αυτό να είναι σεβαστό από τον κόσμο. Οι παίκτες που θα τους αντικαταστησουν θα είναι πάλι από την περιοχή μας,νεότεροι και θα μπορούμε να τους δώσουμε ότι τους υποσχέθουμε. Εγώ προσωπικά ευχαριστώ από καρδιάς τα παιδιά για αυτά που έχουν προσφέρει στην ομάδα και όποιος έχει φίλαθλος του άλμωπου έχει διαφωνία για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ας έρθει να του εξηγήσουμε τι σκεπτικό μας.μπορεί να κάνουμε λάθη αλλά να γνωρίζετε ότι δίνουμε όλη μας την ψυχή για το καλό της ομάδας και όχι για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίκτες που δώσανε κ.την ψυχή τους ,παίζοντας τσάμπα τις χρονιές που οι επιλογές σας τα έπαιρναν χοντρά.Παίζοντας τραυματίες για ρην ομάδα! Αυτούς τους παικτες Παναγιώτη οταν φευγουν ,τους ευχαριστείς δημόσια σαν ΑΛΜΩΠΟΣ .βγαζεις μια ανακοινωση οπως κάνατε για ολα τα γατάκια που εφυγαν πέρσι κ φετος κ τους ευχοσαστε καλη πορεια κ τους ευχαριστουσατε.τα σχολια απο μελη της διοοκησης που τους απαξιωνουν ακομα κ η δικη σου τοποθετηση ,απάντηση σε ανώνυμα σχολια ,δειχνει πανικό,αγχος κ απωλεια ελέγχου .δημόσιες σχεσεις κανουνε εδω κ χρονια τα μέλη της διοίκησης σου σε βάρος της ομαδας.Κρατάτε αυτους που θέλετε κ δικαιωμα σας αλλα μην μας περνάτε για υπνους.

      Διαγραφή
    2. ενταξει Γιώργο οτι πεις!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αντε γαμησου..Γιωργος

      Διαγραφή
  13. Υπαρχει ο αλμωπος.αλλα ξεχασα ρε ασχετουληδες.αυτα τα λεφτα μονο σε μισθοφορους του κ.τυριακιδη.αξιδουν δν αξιζουν τα λεφτα γιαυτους παντα θ ειναι εκει.παντε για υπνο τωρα ολοι εσεις π κραζετε αυτα τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σσσσσσσττττ με τοπικους πας μέχρι Ξιφόνια σσσσστττ άστο...το ξέρεις καλύτερα.........

      Διαγραφή
  14. πιο πολύ σημασία έχει γιατί γράφονται τόσα σχόλια !Αγαπάτε την ομάδα και στεναχωριέστε που έφυγαν? τότε θα είστε στα κάγκελα όλοι κρεμασμένοι να δείτε τους αντικαταστάτες τους.Δεν αγαπάτε την ομάδα και γράφετε κακεντρεχή σχόλια? προφανώς είστε μικρόψυχοι που δεν αγαπάτε την ομάδα του τόπου σας ,άρα και τον εαυτό σας.Το σίγουρο είναι πως για μια ακόμη χρονιά ο ιστορικός Αλμωπός θα κάνει τον τόπο μας γνωστό σε όλη τη χώρα.Αν είμαστε οι σχολιαστές απ την Αλμωπία , μόνο χαρά μπορεί να μας δίνει αυτό.
    Υγ.Ξέρει κανείς σε ποια κατηγορία θα παίζει φέτος ο Πανθρακικός,η Αναγέννηση Άρτας, ή ο Ηρακλής? θα θέλαμε όλοι να μην χαθούνε αυτές οι ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασ πανε να αποδειξουν σε αλλη ομαδα οτι κακως τους αφησρ ο Αλμωπος κ τοτε μπορουμε να ασχοληθουμε με το θεμα. Τωρα κανουμε συζητηση του κωλου συγνωμη κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε πςιδια μην μαλωνεται..μισο λεπτο. Λοιπον αρχικα πειτε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κ.Γατσο που πιστεψε στο ονειρο και αναγκαστηκε να μπλεξει με αχρηστους και ηλιθιους. Παμε παρακατω.. Αυτα τα παιδια εχουν δωσει σωμα και ψυχη τοσα χρονια για την ομαδα για 2 χιλιαρικα ετησιως. Πολυ λιγα σωστα? Ναι σωστα..! Αγανακτησαν! Μπουλας,ραουλ,παντελιδης,μισελ,μπογδανης. Αν δεν ηταν αυτοι η ομαδα δεν θα εβγαινε Γ'εθνικη ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ομως! Τωρα για εσας τους λιγους που θελετε να μπειτε μετοχη σε ομαδα Γ' εθνικης με 100 και 200 ευρω...καλυτερα πηγαινετε να ασχοληθειτε με το χωριο σας, γιατι τα μετακωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους. Αυτα τα λιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ή Βέροια ή Καλαμαριά θα πάει ο Παντελίδης για να μην μένει Αλμωπό.Περιμένετε λίγο καιρό και θα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News