Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Δοκιμές για τον φωτισμό της νέας εισόδου των Λουτρών (ΦΩΤΟ)

Με τη σφραγίδα του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου

Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος:
"Δοκιμάζοντας το φωτισμό της εισόδου των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας. Όπως λέει και ο ηλεκτρολόγος μας ο Γιάννης: Δουλειά μας!!!".



4 σχόλια:

  1. Το βράδυ καλα θα είναι όλοι μας να βάλουμε φωτογραφία από τα χωριά μας μα.δείξουμε το.πόσο πολύ φωε έχει η ανατολική Αλμωπία πού πληρώνει ίδια δημοτικά τέλη με ποζαρ και Ορμα....Ο Τρελός τού χωριού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λες.. εσυ απο κατω ν εισαι αντικειμενικος..

      Διαγραφή
    2. ακουστε ηλιθιοι, τα λουτρα ειναι επιχειρηση και συντηρουντε απ τα δικα τους εσοδα, τι σχεση εχουν οι μαλακιες που λετε, αλλωστε σε ολες της τουριστικες περιοχες σ ολο τον κοσμο βλεπεις την διαφορα με της μη τουριστικες, τι δεν καταλαβαινετε; μα τοσο κομπλεξ; και ειδικα απο τρελλο δεν το περιμενα.

      Διαγραφή
  2. ...ο μαλακας του χωριου καλυτερα, παλιοκομπλεξαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News