Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Θ. Τζάκρη: Ομαλά εξελίσσεται η χρηματοδότηση του Αποχετευτικού της Αριδαίας και της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας

Θ. Τζάκρη: Ομαλά εξελίσσεται η χρηματοδότηση του Αποχετευτικού Ακαθάρτων και ΕΕΛ Οικισμού Αριδαίας, της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας και άλλων περιβαλλοντικών έργων της Πέλλας

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι στις 10 Ιουλίου 2017 υπεγράφη η απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ομαλή ροή χρηματοδότησης του έργου του Αποχετευτικού Ακαθάρτων και ΕΕΛ Οικισμού Αριδαίας.

Με συνολική πίστωση που ανέρχεται περίπου στα 1.250.000 ευρώ εξασφαλίζεται η συνέχιση των εργασιών αυτού του σημαντικού έργου για το Δήμο Αλμωπίας, με περιβαλλοντικά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή. Η ολοκλήρωση του έργου θα ενισχύσει μελλοντικές προτάσεις του Δήμου Αλμωπίας για έργα μεγάλου προϋπολογισμού, προσφέροντάς του σημαντικό πλεονέκτημα σε προσκλήσεις με ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι στην ίδια απόφαση εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση για την Επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας με περίπου 2 εκατ. ευρώ, η κατασκευή έργων αποχέτευσης Ν. Πέλλας με 530.000 ευρώ και η αποχέτευση Γαλατάδων - Καρυώτισσας και της αντίστοιχης ΕΕΛ με 1,3 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται στο σύνολό τους για σημαντικά περιβαλλοντικά έργα της Πέλλας, που η χρηματοδότησή τους επιτρέπει την έγκαιρη υλοποίησή τους.

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩς. ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ. ΖΕΙ Τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΤΟΥ ΜΕΡΕΣ Ως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς
      Αφού εψαχνα μήπως έχει και φακέλους με ψηφοδέλτια.
      Tragic ο τύπος

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News