Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κικίλιας: Χάσαμε τρία χρόνια από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Οι φόροι και τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πληρώνουν τώρα οι πολίτες, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

Θα ήταν θετικό για την χώρα να βγούμε στις αγορές, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, πρόσθεσε όμως ότι χάσαμε τρία χρόνια από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση, συνέχισε, επέβαλε τεράστιες θυσίες και δύο μνημόνια. Οι φόροι και τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πληρώνουν τώρα οι πολίτες, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Σημείωσε ότι αν δεν είχε ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά τώρα θα δανειζόμαστε με χαμηλότερο επιτόκιο. Επίσης, τόνισε ότι αν δεν είχε καθυστερήσει η αξιολόγηση και αν είχαμε ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θα βγαίναμε στις αγορές με καλύτερους όρους.

Ήμασταν στον πρώτο όροφο, η κυβέρνηση μας έριξε στο υπόγειο και τώρα επιχειρεί να μας ανεβάσει στο ισόγειο, είπε παραστατικά ο κ. Κικίλιας. Συνεχίζοντας για την έξοδο στις αγορές είπε ότι θα πρέπει να αποτελέσει βήμα μίας δομημένης στρατηγικής και όχι ευκαιριακή κίνηση για λόγους επικοινωνιακούς. Καταλήγοντας είπε ότι ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη και δημαγωγική στάση του έφερε την χώρα πίσω. Η ΝΔ δεν θα επιδοθεί σε καταστροφικό παιχνίδι όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε ότι"μιλούσαν για στημένη έξοδο στις αγορές, για κόστος που θα πλήρωναν οι Έλληνες πολίτες και πολλά άλλα. Τα γραπτά μένουν".

Συνέχεια όμως έδωσε και στο θέμα των "επιθέσεων κυβερνητικών στελεχών κατά της δικαιοσύνης", λέγοντας ότι "βάλλουν κατά της δικαιοσύνης και των Ελλήνων δικαστών, στοχεύοντας στην υποβάθμισή της. Η Δικαιοσύνη δεν είναι θεσμικό εμπόδιο, αλλά το καταφύγιο των αδυνάτων και ο θεματοφύλακας του Συντάγματος. Καλούμε τους πολίτες και τα κόμματα να αντισταθούν σε όσους επιχειρούν την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης". Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τους επιτρέψει «να διασαλέψουν την δημοκρατική τάξη και την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News