Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στέργιος Αντωνίου: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος στην ΕΠΣ Πέλλας, αντέχω ακόμη μια θητεία» - Αποκλειστική συνέντευξη στο Aridaia News

Δείτε το βίντεο

Ο Δημοσιογράφος Σταύρος Βαφειάδης βρέθηκε στο γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας και εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιο Αντωνίου. Μίλησε στην κάμερα του Aridaia News, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Δείτε το βίντεο:
.

3 σχόλια:

  1. και ξανα και ξανα προεδρε, νομιζω οτι εισαι απ τους λιγους που εισαι τοσο κοντα στα σωματεια, αν δεν ειχες και καποιους ξερολες κοντα σου θαταν καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ;ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΟΜΑΛΑ.ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΕΡΓΟ;ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΟΜΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News