Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας για άρδευση: «Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν»

Δήμαρχος Αλμωπίας για άρδευση: «Αυτή την ώρα χρειάζεται δουλειά και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν»

«Εμμέσως πλην σαφώς» απάντησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στην ομάδα των «5» (Χρήστος Μπάτσης, Χρήστος Χουρσόγλου, Τόλης Ουργαντζόγλου, Γιάννης Ρώσσης, Δημήτρης Βέσκος), σχετικά με το αίτημά τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για έκτακτη Συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την άρδευση.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του αναφέρει ότι «αυτή την ώρα χρειάζεται δουλειά και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν». Ουσιαστικά, τους καλεί να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι από τη στιγμή που νοιάζονται πραγματικά για τους αγρότες. Άλλωστε, ιδιαίτερα ο Χρήστος Μπάτσης κατά τις προηγούμενες αρδευτικές περιόδους ήταν Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά.

Και προσθέτει ότι «στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν ωράρια». Παράλληλα, κάνει λόγο για «υπερπροσπάθεια σε ένα τόσο μεγάλο Δήμο με πολύ λίγα χρήματα», με αφορμή τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε γεωτρήσεις στις τοπικές κοινότητες Εξαπλατάνου, Φούστανης και Πιπεριάς. 












16 σχόλια:

  1. Τους επιασε ο πόνος. Ας τα λεγαν αυτά και πέρσι τέτοιο καιρό. Πάλι καιγόμασταν. Τα ξεχνάνε; αλλά τότε ήταν αντιδήμαρχοι και αντιπρόεδροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περυσι δεν ειχαμε τετοια προβληματα.φετος που προεκυψαν φανηκε η αδυναμια της δημοτικης αρχης

      Διαγραφή
  2. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω πολύ καιρό να γράψω κάποιες σκέψεις αλλά διστάζω. Σήμερα αποφάσισα να το κάνω. Ο Μπίνος μπορεί να μην γίνει ποτέ ξανά Δήμαρχος. Μπορεί να χάσει με μεγάλη διαφορά. Μπορεί να μην περάσει ούτε δεύτερη Κυριακή. Ένα πράγμα είναι σίγουρο στη συνείδηση του κόσμου. Ότι δεν είναι ούτε κλέφτης, ούτε λωποδύτης, ούτε έχει ανάγκη τον μισθό, ούτε μπήκε στη διαδικασία να προωθήσει προσωπικά συμφέροντα, αλλά σίγουρα προσπαθεί για να κάνει πράγματα στον τόπο του. Έτσι θα μείνει στην συνείδησή μας είτε τον ψηφίσουμε είτε όχι. Ας αναρωτηθούν κάποιοι άλλοι τι όνομα έχουν στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με τα κοινά. Θυμάμαι παλιά πρωτοσέλιδα της ΦΩΝΗΣ όπου έβγαζαν στην φόρα τότε Αντιδήμαρχο ο οποίος προμήθευε από το μαγαζί του τα Λουτρά. Δεν μπορώ να ξεχάσω επίσης τις κωλοτούμπες άλλου Αντιδημάρχου του Εξαπλατάνου όταν έχανε τη θέση του και όταν με τα καμώματά του την έπαιρνε ξανά πίσω. Αυτά συνοδεύουν για χρόνια συγκεκριμένους ανθρώπους, που σε άλλες κοινωνίες δεν θα είχαν μούτρα να εμφανίζονται στην αγορά. Τον Δήμαρχο Μπίνο μπορεί να τον διαλύσουν στις εκλογές, όμως είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορέσουν να διαλύσουν το ήθος του και την αξιοπρέπειά του. Δεν έσκυψε στους εκβιασμούς, δείχνει ότι προτιμάει να πάει σπίτι του παρά να συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν πιστεύει και δεν εμπιστεύεται. Έδωσε την μεγάλη ευκαιρία σε νέα άτομα. Άλλοι το εκτιμούν και άλλοι τον προδίδουν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να πλήξουν την εικόνα και το ήθος του. Ο Μπίνος μπορεί να κάνει χίλια λάθη. Όμως είναι ένας άνθρωπος που παράγει έργο και προσπαθεί μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Παλεύει με τέρατα και στέκεται όρθιος. Δεν φοβάται να μιλήσει στον κόσμο. Έχει τα κότσια και εμφανίζεται παντού, ακόμα και εκεί που το κλίμα μπορεί να μην είναι και τόσο ιδανικό. Και όλα αυτά γιατί νιώθει και είναι καθαρός. Γι’ αυτό είναι ο Δήμαρχος της καρδιάς μας, είτε εκλεγεί ξανά είτε πάει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στο χέρι του κόσμου και των ανθρώπων που έχουν καθάρια κρίση να μην τον μαυρίσουν στις εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Μας δουλευεις προφανως..το οτι ειναι τιμιος δε σημαινει οτι πρεπει να ειναι και αδιαφορος και εγωιστης.αν ειναι οπως τον περιγραφεις γιατι να μη ξαναβγει? Δεν ειναι ολοι λαμογια σε αυτον τον τοπο στους οποιους δεν εκανε εξυπηρετηση ο αδεκαστος δημαρχος.αρα γιατι να μην τον ψηφισουν οι τιμιοι πολιτες που δεν ειναι λιγοι. Οσο για τους νεους τους εριξε στι λακο των λεοντων και εξαφανιστηκε..δε φοβαται τον κοσμο?ποιος τον εχει δει?εσυ λατρεψε τον.εμενα ομως δε με πειθεις.γιατι και γω τιμιος ειμαι αλλα εχω διαφορετικα κινητρα.ασε που τα κανε και πλακακια με την αντιπολιτευση για χ τιμιους λογους

      Διαγραφή
    3. 3
      Κυρία. Κατανοώ το πνεύμα του σχόλιού σας και μάλιστα σε κάποια πράγματα συμφωνώ μαζί σας. Βέβαια περιέχει απόψεις σας προσωπικές πού είναι απόλυτα σεβαστές. Όμως, κυρία γράφεται κατά λέξη ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ καί λέω εγώ ,γιατί ο κ. Δήμαρχος αποδέχεται κάτι που δεν το έχει ανάγκη και δεν το προσφαίρει στο Δήμο που όπως ο ίδιος συχνά πυκνά λέει είναι πτωχος
      Αν κάτι κατανόησα λάθος ζητώ συγγνώμη και μπορείτε κυρία να με διορθώσετε
      3

      Διαγραφή
    4. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Κουίζ. ΠΟΙΟΣ αντιδήμαρχος,πρώην, θέλει να βάλει με κάθε τρόπο στη Πυροσβεστική τον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. . .

      Διαγραφή
  5. υπομονη.....!!! ειπε για βροχες τον σεπτεμβριο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ομαδα των 5, που...ς μπλε, εχουμε δει και ξαναδει ομαδες σ αυτον τον τοπο, χαθηκαν ολοι η επεστρεψαν στο μαντρι, αν και ευχομαι καποιοι απ τους 5 χα..χα..χα..χα.. μη ξαναγυρισουν, ακου ομαδα των 5..... τι μαλακιες ειναι αυτες ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΒΑΝΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΚΑ ΤΡΟΦΟΔΩΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ.
    ΝΑ ΕΞΟΠΛΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΜΩΝΕΣ ΜΕ ΠΙΕΣΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΡΕΤΙΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
    ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΞΕΡΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΣΤΗ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΝΔΕΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το τι πρεπει ολοι το ξερουμε. ασ βαλουν και οι αγροτες το χερι στην τσέπη καποια στιγμή και ασ πληρωσουν τισ υποχρεώσεις τους.
    μια ζωι στο τσαπα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στον εξαπλατανο δημοτικος συμβουλος ειναι ο χουρσογλου,ο κυριος αυτος ας αφησει τα μεγαλα λογια και ας ασχοληθει λιγο για το χωριο του. στο ρουζινο η πομωνα εχει ενα μηνα χαλασμενη,ας μας πει τι εκανε,τιποτα,μονο μπλαμπλα στην καφετερια, ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News