Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Τάσος Τσελεπής: Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας με τις σημαντικές διακρίσεις

Ο μοναδικός Έλληνας στο τουρνουά της Άγκυρας αγωνίζεται αύριο 6 7 2017 με τον Νο1 του ταμπλό Βούλγαρο Ivan Penev, Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία U14

Στην 2η συνεχόμενη συμμετοχή του σε διεθνής αγώνες υπό την αιγίδα του Tennis Europe ο 14χρονος, Τάσος Τσελεπής, αθλητής του ομίλου αντισφαίρισης Αριδαίας, καταφέρνει 2 συνεχόμενες νίκες στο κυρίως ταμπλό του Hitit cup 14 στην Άγκυρα, τουρνουά Grade 2.

Ο μικρός μας αθλητής συνοδευόμενος από τον προπονητή του Ευτύχη Τουτουκτσή, έχει καταφέρει εκτός από τις 2 νίκες στα μονά, την είσοδο στους 16, στο ταμπλό των διπλών με συμπαίκτη του τον Τούρκο Toprak Avcibasi.

Ο μοναδικός Έλληνας στο τουρνουά της Άγκυρας αγωνίζεται αύριο 6 7 2017 με τον Νο1 του ταμπλό Βούλγαρο Ivan Penev, Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία U14.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News