Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αλμωπός: Συνεχίζει ο Γιώργος Τυριακίδης στην τεχνική ηγεσία, με βοηθό τον Γιάννη Κανωτίδη - Τεχνικός Διευθυντής ο Μάκης Δεμίρης

Ανακοίνωση

H ΔIOIKHΣH TOY AΛMΩΠOY EINAI ΣTHN EYXAPIΣTH ΘEΣH NA ANAKOINΩΣEI TH ΣYMΦΩNIA THΣ ME TON ΠPOΠONHTH ΓIΩPΓO TYPIAKIΔH ΓIA THN ANANEΩΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ TOYΣ ΓIA TPITH ΣYNEXOMENH XPONIA, KAΘΩΣ EΠIΣHΣ KAI TH ΣYMΦΩNIA THΣ ME TON ΓIANNH KANΩTIΔH ΓIA TH ΘEΣH TOY BOHΘOY ΠPOΠONHTH ΓIA EΠIΣHΣ TPITH ΣYNEXOMENH XPONIA.

ANAKOINΩNEI ΔE KAI TH ΣYMΦΩNIA THΣ ME TON ΠAΛIO ΠOΔOΣΦAIPIΣTH TOY ΣYΛΛOΓOY MAKH ΔEMIPH ΓIA TH ΘEΣH TOY TEXNIKOY ΔIEYΘYNTH.

EYXETAI KAΛH ΔYNAMH, KAΛH EΠITYXIA ΣTO EPΓO TOYΣ ME YΓEIA KAI ΠOΛΛEΣ EΠITYXIEΣ ΓIA THN OMAΔA MAΣ.

ME TIMH Δ.Σ.
AΛMΩΠOY


Ο νέος τεχνικός διευθυντής Μάκης Δεμίρης

19 σχόλια:

  1. "κανείς δεν ξέρει τι να πει, τα λέει όλα η σιωπή"
    ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕΜΙΡΗ
    Ελεγε ενας πατερας στο γιο του για να τον πεισει που εμεινε στασιμος τριτη χρονια ωστε να συνεχισει στο γυμνασιο(παλιοτερα που περνουσαν τις ταξεις αξιοκρατικα), μην στενοχωριεσαι εσυ θα τα μαθεις καλυτερα. πασα ομοιοτητα με την ανακοινωση ειναι ΑΚΡΙΒΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να μην ανεβαιναμε αήττητοι τη πρώτη χρονιά και τη δεύτερη να μη κόντραραμε καλαμάρια δράμα Λαγκαδά

      Διαγραφή
  2. Αυτη η κίνηση θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις των διαρκείας...μεχρι στιγμης βλεπουμε κινησεις που διαφερουν τις κινησεις του νεου προεδρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετα την τοσο πετυχημενη χρονια εεεεεεε ειναι ν αλλαζουμε τεχνικο τιμ; απλα απογοητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ, Κ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΑΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι εχουν κανει σημαια τους οτι τα παιδια απο δω δεν κανουν ουτε για α1...για να δω τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απάντηση προς ολα τα σχόλια :Ο Σόλων Έλληνας σοφός καποτε απαντησε σε μια ερώτηση που του έγινε για τον Κροισο τον τελευταίο βασιλιά της Λυδιας με την γνωστή φράση που έμεινε απο τοτε στην ιστορία : "ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ " εσείς λοιπον όλοι που κρίνετε κ κατακρινετε με τοση ευκολία τα πάντα κρατήστε για το τέλος την χολή σας κι αν επιβεβαιωθειτε θα μπορείτε να ειστε χαρούμενοι αν θα σας ανακουφισει να δειτε μια ιστορική ομάδα να μην τα πάει καλά. Συνήθως οι καλοί άνθρωποι δινουν ευχές για άνοδο , καλη πορεία και δυναμη
    προς τους παίκτες, προπονητες και όλους τους παραγοντεςκαι επιβραβεβουν την προσπάθεια των τοπικων παραγόντων που με προσωπικό κόστος οικονομικό ηθικό κ ψυχολογικο χαριζουν εαυτόν για τέτοιου είδους προσπάθειές και προβολές του τοπου μας! Σκεφτειτε λοιπόν σε ποια κατηγορία ανθρώπου ανήκετε κ γραψτε μετα τα σχόλια σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελος ηρθε ρε σολωνα

      Διαγραφή
    2. καθρεπτης το γηπεδο. πονανε τα ματια μας. οι ρεαλιστες ειναι καλοι ή κακοι ανθρωποι; χολή...εσωτερικη εκκριση. ο επομενος σταθμος της καριερας των προπονητων, καποτε θα φυγουν, θα δειξει τις ικανοτητες τους. ο Σολων μας εχει αφησει παρα πολλα γνωμικα...

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΣΟΛΩΝ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΦΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ??

      Διαγραφή
  7. Ο προπονητής αυτός είναι ο πιο επιτυχημενος προπονητής του νομού με στοιχεία. 20 σερί χρόνια για και δεν εθνική με εμπειρία.καλός και ηθικός άνθρωπος. Τα παιδιά από την Αριδαία ας δουλέψουν μαζί του και δε θα χάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ= ΕΚΡΕΜΟΔΙΚΕΙ.... ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΜΕ 15 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΔΗΔΕΣ= ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠ ΤΟ ΧΑΡΤΗ!!! ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ 15 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ= ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ... ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ!!= ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΑΤΣ ΑΡΠΑΞΕ 6 ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΨΑΧΝΑΝ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. φιλε πρεπει να σαι απο αιτολοακαρνανια δεν εξηγηται αλλιωσ.

      Διαγραφή
  8. Νταξει οι προπονητες δουλευουν με οτι εχουν. Αλλιως δουλευεις το καλο υλικο αλλιως τη σαβουρα. Επισης αλλη ψυχολογια σε ενα γηπεδο με κοσμο αλλη σε αδειο. Απλα εσεις οι αρδαιωτες ειστε γρνικα δυσκολη ρατσα - καλη κουβεντα δε λετε κ κοιτατε μονο νσ κρινετε. Εδω δε στηριξατε γατσο που εκανε τοσα για σας. Γι αυτο παντα θα ζειτε στη σκια του εδεσσαικου μας. Οι προπονητες ειναι κομπλε. Οι φιλαθλοι σας εχουν προβλημα. Ο επομενος σταθμος ολων θα δειξει πολλα, του προπονητη, των παικτων, της ομαδας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τον κανετε συμβολαιο και για του χρονου μη μας φυγει χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το "μηδενα προ του τέλους μακαριζε " είναι το πιο ευστοχο σχόλιο απο όλα. Ασε που στα υπόλοιπα πόνεσε η καρδιά μου κ τα μάτια μου απο συντακτικά ορθογραφικά κ γραμματικα λάθη. Φαντάσου τι άνθρωποι επιπέδου κρίνουν μια ομάδα ολόκληρη. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εσυ βρε ουμπαλο απ ολο το σκηνικο τα λαθη σε πειραξαν?? το κραξιμο που πεφτει στον καληνυχτα δε σου λεει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΡΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News